Tomas86 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Auto se mam mejt pravidelne ne jen na sraz Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 vono co zbejvá.., jet jen přes den(to je nakokot) a nebo chata(śice se tam topí, ale žádnej zázrak.bohužel) a nebo nejet(a to nejde) takže jen doufám že tu chatu ve zdraví přežijem ? mi asi určo jen se boim o matýska přemejšlim jestli radši nedat jen so-ne, ale kuaaa debilní počasí pokaděný a to si kvuli svišťovi nevezmeš pokoj, kde bude určitě teplo? nerozumim.. volné budou určitě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 To mole, máš pravdu, posledně to odnesla foromenka. Letos ale přijedu sám (asi). Jak jsem psal, budu v sobotu ráno. jak to? bez foromenky se neukazuj ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 tak podle předpovědi, by v sobotu mělo být celkem obstojně, tak snad jim to tentokrát vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 pešír: Tak když pojedeš kolem Bolky tak se zastav a můžeš s náma. čoveče já se nejdřív musim zeptat nastavající manželky, jestli se můžem připojit. Ale bylo by to dobrý, aspoň bych jel s někym, kdo tam trefí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Kajn problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 a to si kvuli svišťovi nevezmeš pokoj, kde bude určitě teplo? nerozumim.. volné budou určitě.. když sem tam volal minulej tejden tak pokoje byly všechny zamluvený, když sem volali přředefčírem tak prej se asi něco uvolní, že si budem moct vybrat tak uvidíme, a doprdele nejsem debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak pokud bych se přemluvil ho umývat, tak jedině na místě Nejsem blázen, abych ho umýval před cestou, která má 220 km a ještě pojedeme přes Vysočinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 "Teplé jižní proudění bude pokračovat po celý víkend i během pátku,“ sdělila Dagmar Honsová z Meteopressu. Páteční ráno bude podle předpovědi Meteopressu poměrně teplé, nejnižší ranní teploty by neměly klesnout pod hranici šesti stupňů Celsia. Na většině území se pak zatáhne, a ojediněle se vyskytne mrholení. Odpolední teploty vystoupí na 10 až 14 stupňů Celsia. "I v tisících metrech nad mořem očekáváme teploty kolem osmi stupňů, takže sníh odtává poměrně rychle,“ upozornila Honsová na rychlý konec předčasné lyžařské sezóny. V sobotu by se ale mělo mírně vyjasnit, převažovat bude polojasno až oblačno. Po ránu se budou vytvářet opary, ranní teploty se budou pohybovat do sedmi Celsia. Odpoledne se ale rtuti teploměrů posunou až 15 stupňům. Poměrně teplé ráno by mělo být i v neděli, teploty se budou pohybovat kolem čtyř až osmi stupňů Celsia. Z počátku dne bude polojasno až oblačno, postupně bude ale od západu přibývat oblačnosti, což budou místy provázet deště nebo přeháňky. Teploty se vyšplhají až k 15 stupňům Celsia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 čoveče Oline, sem slyšel, že ta Mráčková z novy pude na mateřskou, nechtěl bys brygádu u meteorologů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 čoveče já se nejdřív musim zeptat nastavající manželky, jestli se můžem připojit. Ale bylo by to dobrý, aspoň bych jel s někym, kdo tam trefí todle mě fakt rozesmálo....drsnej podpantofel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Dobré ráno, pravě jsem se probudil a venku je 7,5 stupně a svítí sluníčko A něco k namlsání aut, která se mají v chabrech objevit: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 zítra dopoledne jsme tam ) očekávejte hukot Hanky Zagorový..... zima, zima, zima všude je veliká, koho sníh nehřeje, ten to rýmou odpykáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Oline pokud vse vyjde prijede i banda z vwsceny aneb parta lower It car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Ta se schazi tam u AuToUnger na Chodove v Prze vid? Jestli ano tak tam stavji hodne slusne kousky A jinak pocasi nam bude prat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 dneska kolem 15hod jsem tam ...a pokud mi někdo pujčí kbelík a hadr, tak dokonce umyju i auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 tak to já tam deska dorazím až tak kolem 17, musím ještě do Neratovic pro repráky a kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 ...a já nedorazím vůbec, páč rodinej život dostal tento víkend přednost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Vy uz tam jedete dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Páteční zábavy bejvají ty nejlepší. Jen ty sobotní rána jsou kapánek složitější vím očm mluvím. Jsou případi co lezou z chatek až na sobotní oběd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Takze jak psal Olin, ze uz v sobotu rano od 8:00 se otviraji brany, tak asi pro nektere to bude drsny budicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Mno, zatím teplota leze celkem nahoru... Hele - jaký je tam vlastně vstupný? Jen abych u brány nebyl vykázán pro nedostatečný cash, protože karty počítám neberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Takze jak psal Olin, ze uz v sobotu rano od 8:00 se otviraji brany, tak asi pro nektere to bude drsny budicek Hele nejlepší je jak ráno přijede bezmozek co osolí hudbu Vlezný bejvalo 100 pro cleny a 200 pro ostatni myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Mates tak diky taky za info ja jsem taky ten tip co moc hotovost nenosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Vy uz tam jedete dneska? já tam dneska pojedu jen na chvíli, protože musím ráno do práce ani na chvilku lukyne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.