DavidSK Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Nikde sa nemôžem dozvedieť, či budú stredové origo kritky Škoda pasovať do kolies Brock B14. Origo šróby by údajne mali sedieť. Neviete mi niekto poradiť, ak má alebo viete o niekom kto má také kolká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 to zalezi ake, ved aj Skoda ma rozlicne velkosti krytiek. Ale podla mna na tieto kolesa urcite kupis - ved kedysi boli v prislusenstve O2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Byl by někdo tak laskav a hodil sem čísla originálních krytek na šrouby kol (17mm?) a krytky na bezp. šroub (19mm?) Vím že prý existuje černé, stříbrné a nějaké chromové provedení... Pokud už to tady je tak mě popravte, hoďte link, atd. já nic nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZT 303 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 (editace) Nikde sa nemôžem dozvedieť, či budú stredové origo kritky Škoda pasovať do kolies Brock B14.Origo šróby by údajne mali sedieť. Neviete mi niekto poradiť, ak má alebo viete o niekom kto má také kolká. Zdravím co se tyče kol Brock B14 z těma zkušenosti nemám ale ja mám kola Dezent F přesně vrtaný a na ně origilal středové pokličky nepasují. Musel jsem si vytočit na soustruhu z hliníku redukce . V autorizovaným servise mi řekli že je udajně jenom jeden druh pokliček . Pokavad to nebude pasovat tak jestli maš někde známýho soustružníka tak by to neměl bejt problém .Když si zítra zpomenu mužu změřit pruměry. Takhle to vypadá po napasování origo pokliček Editováno: 28. Červenec 2009, autor: ZT 303 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 j0ska: Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Viete mi prosim poradit kde sa da kupit znak Skoda do kolies Dezent, teda ak sa medzicasom zacalo nieco take vyrabat? Ten orginalny Skoda je o 4mm mensi (56 mm) a v tom e-shope, kde som kupoval disky nieco take nemaju Podla mna musi existovat aj 60mm znak, lebo bezne take vidim na VW a Audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.