Publikováno Srpen 1, 200916 r Ahojte všetci. Mám oktáviu 1,9 TDi, 81 kw, r.v. 7/2000 a k tomu mám dialkové ovládanie na alarm. Auto som kúpil už s alarmom a chcem sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, na čo mám tie dva malé tlačítka na diaľkovom ovládaní. S tým veľkým zamykám a odomykám auto. Dik. Upraveno Srpen 2, 200916 r od Dodo M
Srpen 3, 200916 r Autor Však ja skúšam, len to s tými tlačidlami čudne pípa a nič nerobí , Ale však sa bez toho zaobídem nie?
Srpen 5, 200916 r obcas alarmy maji uzivatelsky nastavovatelny kontakt, treba pro otevirani kufru souhlasim, nejlepsi je opsat co je napsany na alarmu
Srpen 10, 200916 r Je to alarm zn.Autoblock niekedy dosť rozšírený, dnes už firma čo ich distribuovala nefunguje.Velkým tlač zamykáš a odmykáš velkým a malým pod ním spolu zamyk. a odmyk.takisto ale bez sirény t.j. potichu tretie tlačítko slúži na D.o. kufra 2 s podržať ak je to zapojené.Hlavne pohladaj v aute tlačidlo s červeným čudlíkom zíde sa ti na nudzove odstavenie alarmu ked ti prestane fungovať D.O. Upraveno Srpen 10, 200916 r od borask
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.