Dodo M Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Ahojte všetci. Mám oktáviu 1,9 TDi, 81 kw, r.v. 7/2000 a k tomu mám dialkové ovládanie na alarm. Auto som kúpil už s alarmom a chcem sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť, na čo mám tie dva malé tlačítka na diaľkovom ovládaní. S tým veľkým zamykám a odomykám auto. Dik. Edited August 2, 2009 by Dodo M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robo_PP Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 (edited) treba skusat Edited August 2, 2009 by Robo_PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo M Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Však ja skúšam, len to s tými tlačidlami čudne pípa a nič nerobí , Ale však sa bez toho zaobídem nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 A co tak napisat znacku+vyrobcu alarmu???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdesim Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 obcas alarmy maji uzivatelsky nastavovatelny kontakt, treba pro otevirani kufru souhlasim, nejlepsi je opsat co je napsany na alarmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borask Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) Je to alarm zn.Autoblock niekedy dosť rozšírený, dnes už firma čo ich distribuovala nefunguje.Velkým tlač zamykáš a odmykáš velkým a malým pod ním spolu zamyk. a odmyk.takisto ale bez sirény t.j. potichu tretie tlačítko slúži na D.o. kufra 2 s podržať ak je to zapojené.Hlavne pohladaj v aute tlačidlo s červeným čudlíkom zíde sa ti na nudzove odstavenie alarmu ked ti prestane fungovať D.O. Edited August 10, 2009 by borask Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts