Alien Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Cau mam problem, nevite nekdo jak sundat tuhle mrizku. Chci ji nastrikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ..já se přidám také s dotazem: jak se vyndavá střední mřížka ventilátoru, mám nefunkční jednu lamelu. Jde to opravit, nebo se musí vyměnit celá mřížka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 musíš to šikovně vydloubnout ale pozor aby si při tom nepoškodil palubku. Chce to větší plochý šroubovák potažený např. hadrem a zapáčit. Jde to celkem dobře ničeho se neboj. Když je ta lamela nefunkční může být zlomený např. ten hřebínek. Chce to rozebrat a uvidíš co tam je špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Jak pise Johan, opatrne, ale silou I kdyz nevim, jak je to u ventYlatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Co se tyce meho poznatku a zkusenosti, nelze mrizka samotna vyndat, je zanytovana. Musel jsem to oblepit a pak strikat. r.v. 06/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Co se tyce meho poznatku a zkusenosti, nelze mrizka samotna vyndat, je zanytovana. Musel jsem to oblepit a pak strikat. r.v. 06/2003 že by byla nějaka změna v pruběhu výroby kapličkovejch palubek??? už jsem to mockrat vyndaval a jde to v pohodě... tedy na nove palubcě, nevím jak na stare?? na te nové se strčí šroubovak do míst na obrazku a zapáčíš kapku ven a mělo by to vyskočit-jsou tam kovove pacičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ještě par obrazku mřížky, co mam doma-je to na novou palubku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 zde ty zmiňovany plechovy uchytky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Hele jak jste to nastříkaly. Tu prostřední mřížku jste vyndali?Nebo zakryli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 zabiaku, ty maš starou palubku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Hele jak jste to nastříkaly. Tu prostřední mřížku jste vyndali?Nebo zakryli? zakryli, normalne to polepis, zas tak strasny to neni, ale dobry to delat v klidu a hlavne nespechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ta mřížka se dá ale komplet rozebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 Já jsem měl taky nefunkční jednu lamelu - ulomená tyčka, za kterou se s ní hýbalo. Celou tu mřížku jsem vyndal, vytáhl tu lamelu, navrtal do ní malou dírku a vložil drátek, který nahradil původní plastovou tyčku. Funguje to už skoro dva roky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 ta mřížka se dá ale komplet rozebrat!!! hmm .. pokud se ti to podarilo, tak dobry no, me to tam uz prislo vsechno napevno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 je to puze secvakany!! capo jistě potvrdí, když ji taky spravoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 zabiaku, ty maš starou palubku??? Já mám tu samou co ty. Hele ty to budeš stříkat? A na stříbrno? Ptám se protože o tom uvažuji taky jen se bojím jak to bude vypadat stim šedym spodkem palubovky. Hod sem pak prosím fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 5. Duben 2006 Sdílet Vloženo 5. Duben 2006 hele stříkat to nehodlám, na par autech jsem to viděl a docela se mi to líbilo, ale přijde mi to jako moc velkej kontrast... jinak kdyby jste někdo potřeboval-mam pravej a prostřední ofuk doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 ta mřížka se dá ale komplet rozebrat!!! hmm .. pokud se ti to podarilo, tak dobry no, me to tam uz prislo vsechno napevno Ja to mam vse znytovany...tez! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 vidiš to, to je divny, ja se zkusim kouknout do etky, jestli není víc verzí těch mřížek, ale co se pamatuju, tak jsem to rozebíral naposledy na 2002 a tam to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Cau mam problem, nevite nekdo jak sundat tuhle mrizku. Chci ji nastrikat. jéé hele to je moje autí při stříkání jsem mřížku zakryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 vyndaval jsem to už u více aut od r.v. 2001 až 2003 a vždy to šlo vydloubnout tak nevim co máte přinýtovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kdyby jsi pozorneji cetl zjistil by jsi, ze mame prinytovany ramecek, ktery chce dotycny strikat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.