kosa Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Ted jsem zjistil že na komfortce mám na hnedém konektoru ustřižené dva dráty ...což mi není jasný , vše se chová normálně ...viz foto .... víte které vodiče a k čemu by měli sloužit?? dík ps . Pak na mně vykoukly dva nezapojené kontakty tak kdyby jste věděli k čemu jsou budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 ty ustřižený dráty jsou výstupy na blinkry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 ty ustřižený dráty jsou výstupy na blinkry no jo já používám alarm a tam mi bliknou blinkry ...toto mělo fungovat asi při zamknutí klíčem. asi to nebudu řešit. tak ten menší vypadá že je pro světlo v kastlíku druhý stále netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.