Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

jj...viděl jsem....takže nějaký nabídky na celovečerní film? :)

Pěknýýýý... tak na ně na hajzly vychcaný. Ted už jen aby to nevyšumělo do ztracena....?

jj...viděl jsem....takže nějaký nabídky na celovečerní film? :)

že by třeba do new českého seriálu "Užovka 11" ;) , tam se budou auta rozbíjet také co chvíla :smich:

dobrý! jen aby na tebe někdo nevlít, lidi jsou svině

Hustý.......

Jseš ale borec :palec2:

Osobně bych se bál pomsty, lidé jsou nevyzpytatelní :angry:

Konecne jsem to nasel ... Kdo to nevidel, tak to zacina na 11:45 minute

Riso, urcite dej vedet jak se situace vyviji, kdyztak udelame jeste pokracovani ;)

• Autor

máš SZ

• 2 měsíce později...
  • Autor

Takže vážení...případ mojí Fábie je ukončen. Dneska mi přišlo vyjádření od Policie:

Ve věci Vašeho oznámení.....blablabla......Vám sděluji, že bylo prošetření uvedeného oznámení a dnešního dne byl spisový materiál případu uložen u zdejší součásti Policie ČR, jelikož se ve věci nejedná o tr. čin ani přestupek.

Jak naznačil policista di telefonu: Auto v okamžiku prodeje bourané nebylo, takže je naprosto v pořádku, že tak bylo inzerované. S doklady též nebylo nijak manipulováno.

Úsudek o našem právním systému si udělejte sami. A tak se máme divit, že se v bazarech vesele prodává to, co se prodává.

Hm, tak to je sila, takže z toho plyne že se opravene totalky mužou normalne prodávat jako nebourané, protože to na nich už neni videt kol9

Máš v plánu jít zas do telky?

• Autor

je to tak jak píšeš....pokud svaříš auto ze čtyř jiných, dáš to do bázu jako nehavarovaný, tak jsi z obliga....v okamžiku prodeje bouraný neni, takže kupuješ bezva káru...a pokud se ti cestou z bázu rozpadne, tak si za to můžeš sám...páč si koupil auto nehavarované.

Do telky už nejdu...nemá to smysl....

škoda, možná že by to za tu pointu stálo, aby všichni viděli jak to chodí v tom našem "právním" státě.

Ani se teda moc nedivim, taky už bych se stim nechtel srat, hlavne když pak dojde člověk k takovemu zjisteni. Co naplat, přeju at uz se ti to nestane :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.