FRN1 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Když stočím kola do rejdu (doleva nebo do prava) a rozjedu se ozývá se takové hučení. Nemusí to bejt ani uplne nadoraz do rejdu. Dělá to i na dvojku možná i na 345. Když vymáčknu spojku tak to přestane,taktéž to nedělá když stojím. Myslím že to začalo dělat když sem dal nový liťáky najaře --běžný rozměr 15tky ET38 vrtaný na octavii,pneu 195/65. Kdyby to nepřestalo s vymáčkutím spojky řekl bych že tam něco dře ala takhle? V podběhu nikde žádný známky oděru) Nemůže to dělat homokinetickej kloub? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Homokin.kloubem to nebude ten dělá vibrace a nebo klepání.Souvislé hučení dělají pneumatiky,ložiska v kole nebo také převodovka.Jestli myslíš že se hluk projevuje od výměny kol,tak je zkus vyměnit třeba na zkoušku za zimáky.Uslyšíš jestli nastala změna a budeš chytřejší.Ještě zkus jestli hluk přestane jen při vymáčklé spojce,nebo i při jízdě na vyhozenou a nebo při jízdě pod plynem(v tahu)a bez plynu se zařaz.rychlostí(v tlaku) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 15. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Homokin.kloubem to nebude ten dělá vibrace a nebo klepání.Souvislé hučení dělají pneumatiky,ložiska v kole nebo také převodovka.Jestli myslíš že se hluk projevuje od výměny kol,tak je zkus vyměnit třeba na zkoušku za zimáky.Uslyšíš jestli nastala změna a budeš chytřejší.Ještě zkus jestli hluk přestane jen při vymáčklé spojce,nebo i při jízdě na vyhozenou a nebo při jízdě pod plynem(v tahu)a bez plynu se zařaz.rychlostí(v tlaku) . Jedno ložisko v kole sem před časem měnil ale to nedělalo hluk jen mělo vůli. Přehazovat kola se mi teda moc nechce,počkám na zimu. Zatím to není tak hrozný a zdá se že se to nijak nejhorší. Ale určitě vyzkouším ty způsoby cos mi radil. možná kdyby ještě někdo šel vedle auta jestli je to slyšet i venku. ještě sem si vzpoměl že když sem dával nový kola zjistil sem že mám vypadlou prachovku tlumiče a tak sem jí připenvnil zdrhovací páskou ale to je schovaný v pružině to asi nemá vliv. Vidím to na ložislo na poloose, asi se stavim v servisu a mrknem na to sezpoda. každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrazda Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) Mě to taky hučí a též netuším co to může být... Ložiska mám v předu nový... Editováno: 9. Září 2009, autor: Hrazda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.