Greenleaf Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Ahoj, mam supa 2003 2,5tdi elegance a moc toho o puvodnim majiteli nevim. V servise mi rekli ze ta dx co tam mam je naka domontovana trochu novejsi a nerozumi si s palubnim pocitacem protoze tam jsou jine druhy kabelu. Auto mam chvilku takze se vubec v tomhle nevyznam. Netusite jestli se to da nak propojit nejakym adapterem aby to spolupracovalo s palubnim pocitacem? A za druhe, dx by melo mit vzadu AUX, cili kdyz vyndam navigaci ( zatim nevim jak ) , koupim nejaky kabel aux-3,5mm jack ten tam jen pripojim dozadu, nejak vyvedu jack ven tak by to melo fungovat nebo je to slozitejsi? +co jsem se dival na net tak jsem nasel jen kabely aux-cinch cily bych pak musel koupit dalsi cinch-jack nebo vite primo o aux-jack? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Ahoj, mam supa 2003 2,5tdi elegance a moc toho o puvodnim majiteli nevim. V servise mi rekli ze ta dx co tam mam je naka domontovana trochu novejsi a nerozumi si s palubnim pocitacem protoze tam jsou jine druhy kabelu. Auto mam chvilku takze se vubec v tomhle nevyznam. Netusite jestli se to da nak propojit nejakym adapterem aby to spolupracovalo s palubnim pocitacem?A za druhe, dx by melo mit vzadu AUX, cili kdyz vyndam navigaci ( zatim nevim jak ) , koupim nejaky kabel aux-3,5mm jack ten tam jen pripojim dozadu, nejak vyvedu jack ven tak by to melo fungovat nebo je to slozitejsi? +co jsem se dival na net tak jsem nasel jen kabely aux-cinch cily bych pak musel koupit dalsi cinch-jack nebo vite primo o aux-jack? Dikes A co tam chceš k té navigaci připojit?Changer by to mělo mít ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenleaf Vloženo 16. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chtel bych tam napojit Iphone pres jack. Changer vzadu mam ale bez zasobniku..ten uz majitel nedodal. Na vrakac se mi pro zasobnik moc nechce protoze stejne DX neumi mp3. A ten adapter na usb mp3 misto zasobniku se mi zatim moc nechce, cili si rikam ze hudba z iphonu mi zatim bohate vystaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chtel bych tam napojit Iphone pres jack. Changer vzadu mam ale bez zasobniku..ten uz majitel nedodal. Na vrakac se mi pro zasobnik moc nechce protoze stejne DX neumi mp3. A ten adapter na usb mp3 misto zasobniku se mi zatim moc nechce, cili si rikam ze hudba z iphonu mi zatim bohate vystaci. Pak se koukni na toto: http://www.vpcentrum.prodejce.cz/p-2639/k-...d10pin2xrca-1m/ dával to tu na fórum Peny.Jede mu na to MP4 a je spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxharlem Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Pak se koukni na toto: http://www.vpcentrum.prodejce.cz/p-2639/k-...d10pin2xrca-1m/ dával to tu na fórum Peny.Jede mu na to MP4 a je spokojený. Na vpcentrum jsem našel ještě tohle: mini iso resp 12 pin quadlock. Šlo by to připojit k DX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 mini iso půjde k DX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 nazdárek,ten problém mám stejnej,taky mám auto chvíli a navi co tam je je koupená za ukradenou a nejde maxi ani mult. volant,byl jsem v servisu škoda a koukalo jich tam na to pět mechaniků a nakonec zamnou přišli jak dlouho to tam můžu nechat,říkám:tak 10 minut?cha,oni prej aspoň celej den!!!! jak to tak vidím,stálo by to ranec,jen než by na to přišli,takže bude lepší ji prodat a pořídit rádio s lcd i s navi.Někde jsem tady o tom četl že to stačí napojit na pc a spárovat ale očividně to není tak jednoduchý,navíc ani v té škodovce mi přišlo že to tam nikdo ještě nedělal,když na to tak koukali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Chce to najít schopnýho člověka a pojede to super.Já už mám od středy mapy a líbí se mi to o 100% víc prostě dx je moc fajn a na dobu kdy začínala to byla věc neskutečná ale pořád si myslim, že má hodně co nabídnout.A minimálně k těmto autům patří Rychlost a spolehlivost navázání gps signálu je bravurní.Ještě bych chtěl dvd a usb k tomu a bylo by to zas o kus lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 to je sice dobrý,taky se jí nechci moc zbavovat,už kvůli tomu že tam není gps modul u antény ale někde zkrytý,sám nevím kde je,cha. Ale už mi dochází síly,byl jsem už ve dvou servisech škoda a žádnej schopnej človíček nadohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Ahojda. Já mám supa 05,mám tam rádio Raphsody hraje to super,doma mám nachystané DX typB kompletní s TMC boxem AV vstup a DVD,vše je nachystané k montáži do supa a le stále přemejšlím zda jo nebo néé,zkoušel jsem to tak provizorně přehodit a fungovalo to tak z poloviny,tak stále přemejšlím zda to přehodit nebo néé.Kdyby se našel v Praze někdo kdo by mě stím pomohl přehodit tak možná jo ale sám ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 kdyby se někdo takovej v Praze našel,rád se k tobě připojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Zkuste kontaktovat klubaky MartinRS Cosby(doporučuji vi o dx hodně) nebo váša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 díkec,už komunikuju s cosby,tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 dám ti to celé do kupy jestli chceš... Humpolec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 čůůůs,hele,jak dlouho to trvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Tak kablík aux z výše zmíněného linku funguje výborně. Díky Jardovi a Penymu za pomoc. A kdybyste to někdo kupoval, tak ten modrej drát co tam je jakoby navíc klidně smotejte a nezapojujte. Nepotřebujete ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxharlem Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Nasel jsem jeste jednu zajimavou vecicku. DVB-T digitální tuner s magnetickou anténou Netusim, jestli to i funguje, ale nebylo by spatne vymenit analog. tv tuner na dvb-t + mit i usb pripojeni. Ma nekdo skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 jo, ale potřebuješ rgb převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxharlem Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 jo, ale potřebuješ rgb převodník Rozumím, takže dalších cca 1500 czk. A co připojit DVD přehrávač s USB slotem. Myslím, že ktomu člověk potřebuje jenom AUX Line In adaptér Rozumím tomu správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Ten Aux in je pouze na zvuk Dneska jsem si ho objednal tak jsem zvědavej jak to bude fachčit Je to celkem levný a funkční řešení mám v plánu si pouštět přes to písničky z mobilu pokud mi ho někdy ta blbá nokie opraví a vrátí Nepředstavitelně se teď pohoršili úroveň levných neznačkových mobilu z aukra ve všech směrech telefon N86 8MP celkem drahej (dostal jsem ho sice gratis od O2) ale šmejd.Přístup nokie katastrofa je to Zitra mají poslední den vyjádřit se ke stížnosti kterou jsem podal na průběh reklamačního řízení a chování na pobočce na tu maj 5dní a pak jim udělám reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxharlem Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 (editace) Ten Aux in je pouze na zvuk Dneska jsem si ho objednal tak jsem zvědavej jak to bude fachčit Je to celkem levný a funkční řešení mám v plánu si pouštět přes to písničky z mobilu pokud mi ho někdy ta blbá nokie opraví a vrátí Nepředstavitelně se teď pohoršili úroveň levných neznačkových mobilu z aukra ve všech směrech telefon N86 8MP celkem drahej (dostal jsem ho sice gratis od O2) ale šmejd.Přístup nokie katastrofa je to Zitra mají poslední den vyjádřit se ke stížnosti kterou jsem podal na průběh reklamačního řízení a chování na pobočce na tu maj 5dní a pak jim udělám reklamu jasan, máš pravdu. Nevím proč jsem si myslel, že připojím DVD přehrávač na AUX. Editováno: 17. Srpen 2010, autor: maxharlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Chtěl jsem, že udělám fotodokumentaci i s popisem instalace, že se to někomu bude hodit a člověk míní a VP Centrum mění a to doslova Ráno mi přišel balíček a tam byl aux in pro novou navigaci mfd2 tak čekám než mi to vyměněj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 http://www.tme.eu/cz/katalog/navigace-adaptery-multimedia_100603/#id_category%3D100603%26 Tady na té stránce je a/v aji AUX vstup nejlevnější.A já vůl si ho objednal ve VP centru o 120Kč dráž a ve VP maj i dražší poštovný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxharlem Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 http://www.tme.eu/cz/katalog/navigace-adaptery-multimedia_100603/#id_category%3D100603%26 Tady na té stránce je a/v aji AUX vstup nejlevnější.A já vůl si ho objednal ve VP centru o 120Kč dráž a ve VP maj i dražší poštovný Užitečná informace. Celkově je TME levnější než ostatní. Např. Interface MP3/USB/SD VW,Seat,Skoda (8 pin Mini ISO) za 1400,- DX má mini iso s 8 nebo 12 pin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemanek87 Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Čau, Je zde zkušený autorádio-elektrikář, který by dokázal z mého dx vyrobit toto? www.youtube.com/watch?v=5UwpH0Elc80 . samozřejmě ne zadarmo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.