masadlo Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 cus chlapy mam dotaz muzete mi poradit zda se da nastavit Cestina na palubnim positaci u skody octavie 2004 ,nebo stim musim do servisu,mam to v nemcine dik,,ales Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GolfinoIV Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Treba to nastavit pres vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Přez vag,: 17-přistorojová deska, přizpůsobení, na kanále 4 dát hodnotu 8 = čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masadlo Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Přez vag,: 17-přistorojová deska, přizpůsobení, na kanále 4 dát hodnotu 8 = čeština ja vam dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masadlo Vloženo 18. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 ja vam dekuji a nahodou nebudete vedet pribliznou cenu nastaveni cestiny,,,moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Pokud si za takovou prkotinu někdo řekne víc než "dej mi na pivo" tak je zločinec, takhle to účtuju já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Takže honem do Jižních Čech k viewerovi a pak s ním na pivko... Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Pokud si za takovou prkotinu někdo řekne víc než "dej mi na pivo" tak je zločinec, takhle to účtuju já Jéé tak to jsem zločinec .Včera večer jsem to dělal na Sharanovi za 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.