yogi0077 Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Zdravim....Vag mi vyhodil tuto chybu Císlo dílu rídícího modulu: 1U0 920 911 B Nalezeny chyby: 01336 - Svazek datove sbernice komfortniho systemu 80-00 - provoz po jednom vodici neviete mi pomoct co stym??nezda sa mi ze by nieco na aute nefungovalo...Nasiel som neake rady typu ze skontrolovat kable len neviem kde ich mam kontrolovat a kde presne sa ta jednotka nechadza...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Komfortka je pod volantem, dekl nad pedály dolů... ale tohle číslo dílu mi z hlavy nic neříká, mrknu doma. Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 su to budiky (kombiinstrument OI RS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yogi0077 Vloženo 20. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 su to budiky (kombiinstrument OI RS) No prisiel som nato ze mi nejde zamkynanie kufra pomocou dialkoveho takze pripisujem tu chybu tomu.....hm? Co ty nato?? A prosim ta hod mi do zrozumitelnejsieho jazyka co znamena to v zatvorke....Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Nechápu, proč to řešíš ve dvou vláknech , ale vypadá to, že už víš, v čem je problém. Nejde kufor Octavia 1.8T Editováno: 20. Srpen 2009, autor: Viktor X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.