Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, kluci po montování nových dveří a blatníku mi při jízdě jde z té strany strašný hluk. Nevíte jestli byla mezi podběhem a kastlí nějaká výplň? Případně někde ve dveřích za stahovačkou? Díky

Mas zle napasovany blatnik aj dvere. :)

• Autor
Mas zle napasovany blatnik aj dvere. :)

Není to, že by to o sebe bouchalo nebo se nějak třelo. Jde slyšet jízda, motor, déšť a tak.. Ale dík ;)

:palec2: Mas to zle napasovane!!!! ;) Plastovy podblatnik tam mas????+plast vo vnutri blatniku. :)

Upraveno od PROCHY603

• Autor
:palec2: Mas to zle napasovane!!!! ;) Plastovy podblatnik tam mas????+plast vo vnutri blatniku. :)

Vidíš ten plast ve vnitřku mě nenapadl.. :palec2: Kouknu a dám vědět, zatim díky.. :)

• 1 rok později...

Dobrý den. Chci poprosit o radu nebo zkušenost.

Máme problém na Octavia 1, 74 Kw, motor AKL.

Při přejetí nerovností na silnici ,se z pravé zadní části interiéru ozývá takové umělohmotné chrastění. Se synem jsme demontovali tapecírung z pravých zadních dveří, boční tapecírung před zadním oknem, tapecírung stropu u antény , zkontrolovali upevnění umělohmotných pacek, případně opravili jejich upevnění, vše namontovali zpět, ale chrastí to dál.Dokonce jsem si po demontáži tapecírungu sedl na zadní sedadlo a při jízdě poslouchal ,odkud se ten protivný zvuk ozývá, ale místo jsem nenatypoval.Syn,který s autem jezdí říká,že chrastění je čím dál tím větší ale už nevíme co by jsme zkontrolovali.

Prověřovali jsme i kufr na pravé straně ale i tam vše drží jak má,kamarád řešil tento problém taky, ale po nějaké době se mu chrastění ztratilo, rozebíral tapec jako my, ale marně.

Nemáte prosím někdo typ co tam může chrastit? Tapec je upevněn řádně, kabely taky.Už nevíme kudy kam. Děkujeme za případné zkušenosti.

může chrastit stahovačka okna. Mě např. při otevřeném okně spolujezdce v určité poloze drnčí stahovačka nebo okno.

může chrastit stahovačka okna. Mě např. při otevřeném okně spolujezdce v určité poloze drnčí stahovačka nebo okno.

Děkujeme za Typ kouknem na to

nebo můžou chrastit hlavové opěrky, případně také opěradla zadní.. je toho více a někdy to najít je problém...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.