Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Vybiram alu kola ve velikosti 15". Snizovat auto nebudu a podlozky bych take nerad daval. Sirku rafku bych volil od 6.5 - 7.5 palcu, zalis ne vetsi nez cislo 38 a pneu 195/50R15. Ted se hodne objevuji kola v titanovem odstinu. Ja mam kombika v sede grafitove barve, tak by me zajimal vas nazor jak jde tato barva auta ke kolum v titanovem odstinu. Zvolit odstin titan nebo stribrny lak? Chromovane ani lestene nechci. Vzhledem tomu, ze mam kombi, tak se mne zda, ze mnohopaprskove provedeni alu kol tam mene pasne nez treba petipaprskove provedeni. Tady mam muj vyber podle toho, co se mne nejvice libi. Kdyztak to zhodnotte a napiste vas nazor na tyto mnou vybrane typy: 1. Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 2. AZ Sport Bohemia black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 3. ENZO CUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 4. ENZO H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 (editace) 5. Stilauto SR 600 Editováno: 6. Duben 2006, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 6. Dezant N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 mno....mě líbit kola č.2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Mne zas č.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 1 nebo 2...vzhledem k 15ckovemu prumeru vyniknou nejvice...sice se mi nelibi a kdyby to bylo v jinam prumeru tak Dezent N..ten je z teto nabidky asi nejhezci..ale pokud chces radu co na 15cky tak bud 1. nebo 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Dezent F no.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axess Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ber Dezent F. K tvé barvě auta bude titan špica. Já sám je chtěl taky, ale nekupoval jsem nakonec nové, takže jsem zvolil jim nejpodobnější a to Enzo H - jsou taky super. Foto viz. avatar nebo můžu poslat větší. Ty vícepaprskové bych vynechal, hodí se více k větším autům (např. k Octavii) a ve větším rozměru (16" nebo 17"). Jinak máš dobrý vkus, ani jedny nejsou špatné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Dezent N a Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duskos Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 1 alebo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Ber Dezent F. K tvé barvě auta bude titan špica. Já sám je chtěl taky, ale nekupoval jsem nakonec nové, takže jsem zvolil jim nejpodobnější a to Enzo H - jsou taky super. Foto viz. avatar nebo můžu poslat větší. Ty vícepaprskové bych vynechal, hodí se více k větším autům (např. k Octavii) a ve větším rozměru (16" nebo 17"). Jinak máš dobrý vkus, ani jedny nejsou špatné . Ty Dezent F se mne taky nejvic libi a i ten odstin titan. Enzo H ma spolupracovnik, ty jsem videl osobne, jsou taky pekne, ale jak rikam ma je kamos a mne se zamlouvaji spise ty Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Kluci diky za tipy , udelal jsem si jeste narychlo ve Fotoshopu nahledy na nektera kola: Dezent F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Dezent N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 (editace) AZsport Bohemia black Ze seznamu jsem vyradil č. 3, 4, 5. Zbyva tedy Dezent F, AZsport bohemia black, Dezent N. Je to tezke rozhodovani Editováno: 7. Duben 2006, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 me se nejvic libi AZ Sport Bohemia black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_fabka2004 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jednoznacne DEZENT N aj ked na obrazku sa mi pacia aj F, ale v realite N vyzeraju lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 DEZENT F v reale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 obr 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 obr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Josh> Diky moc za fotky, konecne vidim real, to jsou 16" a snizene auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bych řekl 15 a nesnížený auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 bych řekl 15 a nesnížený auto presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.