vittorio Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Uz mi asi deset lidi reko ze je maji na obchodech a ze mi je poslou a stale nic, zajimalo by me jestli nekdo z prichozich sem jej ma...potrebuju propojit iPOD video s Alpine 9851r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 hilfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ryvesaci třeba neví??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ryvesaci třeba neví??? prej vi a maji ale na ostatni nereaguji uz dvakrat sem pisal ze ho objednavam a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 ryvesaci třeba neví??? prej vi a maji ale na ostatni nereaguji uz dvakrat sem pisal ze ho objednavam a nic www.autoradia.sk tam ho maji určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 sakrys ale kde tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 tak a uz sme to s badym nasli...stoji to 2700 a vypada to jako minizesilovac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.