super(b)man Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Zdravím všechny. Mám dotaz skrz el.sedadla z pamětí a to jak udělat ať paměti fungují i při nastartovanám motoru,jestli to jde nějak přepinovat apod. Byla by to pro mě dost praktická věc... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Zdravím všechny.Mám dotaz skrz el.sedadla z pamětí a to jak udělat ať paměti fungují i při nastartovanám motoru,jestli to jde nějak přepinovat apod. Byla by to pro mě dost praktická věc... Díky. A copak ony nefungují?Mám za to že by měly.teda nevzpomínám si žebych kdy stím měl problém.Ale můžu se mýlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Pri nastartovanem motoru funguje pouze posuv, ale ne posouvani co je ulozene v pameti. Je to z bezpecnostnich duvodu jen pri zaplem klicku a motor jeste neni nastartovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak, tak vem si, že to omylem zmáčkneš za jízdy a sedačka Tě našrotuje pod volant a je po prdeli a sílu na to určitě má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 24. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2008 Tak, tak vem si, že to omylem zmáčkneš za jízdy a sedačka Tě našrotuje pod volant a je po prdeli a sílu na to určitě má... ...presne tak nebo opacne te to odsune nekam az dozadu (a ze v Supovi je mista na rozdavani) a najednou zjistis ze pedaly jsou v nedohlednu a nestihas brzdit!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 25. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 ...presne tak nebo opacne te to odsune nekam az dozadu (a ze v Supovi je mista na rozdavani) a najednou zjistis ze pedaly jsou v nedohlednu a nestihas brzdit!!!! Chlapi to já vše vím,nejsem za volantem nováček a chytře radit umím taky,jen jak na to neví nikdo,že? To aby mě to zatlačilo na pedály apod,to může napsat jen ten,kdo o ovládání el sedadel ví houby. Ale i tak děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mambo76 Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Zkoušel jsem nastavit paměť sedačky dle manuálu - k uložení nastavení podržet několik vteřin číslo než to pípne. Do ostatních pamětí jsem nastavil nesmyslné polohy (pro kontrolu). Když to chci vyvolat, zapnu elektriku (ne motor), ale nic se neděje. Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte co s tim? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Zkoušel jsem nastavit paměť sedačky dle manuálu - k uložení nastavení podržet několik vteřin číslo než to pípne. Do ostatních pamětí jsem nastavil nesmyslné polohy (pro kontrolu). Když to chci vyvolat, zapnu elektriku (ne motor), ale nic se neděje.Máte někdo podobnou zkušenost? Nevíte co s tim? Díky Máš zamáčklé i červené tlkačítko?Při ukládání má být vymáčklé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mambo76 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 ZKouším obě varianty - zamáčklé i vymáčklé. Při zamáčklé verzi mi to po delším stisku (cca 5vt) pípne -předpokládám, že je to potvrzení uložení do paměti (elektrika je zapnutá). Ale když to chci vyvolat, tak to nereaguje na stisk číslice - ani při zapnutém ani vypnutém červeném tlačítku. Předem dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Nastavení sedaček dle paměti jde jen při vypnutém klíčku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Zabranský Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Nastavení sedaček dle paměti jde jen při vypnutém klíčku... No to je jasný, přece.... Dobrá machrovina je nastavení klíčků tak, aby se při otevření dveří sedačka sama nastavila podle klíče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 No jasný to je, ale tazatel napsal že má zapnutý zapalování. Proto to píšu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Může mít i zapnuté zapalování Járo,ale musí mít otevřené dveře u řidiče,jinak to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) Tak tak, otevřené dveře, pokud ti to nepůjde, tak projeď sedačkou až na koncový bod např. dozadu ... Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) No vida, zase jsem chytřejší. P.S.: Jirko jak dopadl větrák? Editováno: 26. Srpen 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mambo76 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Díky za rady, ale bohužel nic nepomáhá. Pravděpodobně tam bude nějaká závada. Nemáte někdo nápad, kde hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidas Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Díky za rady, ale bohužel nic nepomáhá. Pravděpodobně tam bude nějaká závada. Nemáte někdo nápad, kde hledat? Mám úplně stejný problém, přišel si na něco, jak to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loko Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Mám stejný problém s pamětí sedačky,který mě nastal při výměně baterie.Do té doby paměť fungovala a dala se nastavit.Když jsem baterii vyměnil tak už paměť nefunguje ani při nastavování - resetování sedadlo dopředu a nahoru a vpřed naplno.Tak to psali na foru VW. Kdyby někdo věděl co s tím budu vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badus Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Mam stejny problem s pameti sedacek. Nejde nastavit ani vyvolat - uz jste nekdo vyresil? S tim pravdepodobne souvisi i to, ze mi nejdou sklopit zrcatka, i kdyz poloha v nastavovacim kolecku na to je... nevite nekdo co s tim? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Může se to stát, většinou se zcvokne komfortka. Buď odpojit na chvíli baterii nebo vytáhnout pojistku 14. Pak zase začne vše fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Zdravím pánové. Pls nevíte zda se dá naprogramovat sesle tak aby po vytažení klíčku zajížděla do zadní krajní polohy? Prostě aby se odsunula od volantu jako u MB třeba..? Klasická věc pro holky mezíšho vzrustu. Na pedaly nedosáhnou tak se přišoupne k volantu ale na vystupování a nastupovani se zase odsune. Lze to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Pokud máš dva klíče tak se dá každý naprogramovat podle osoby která to řídí a pak stačí aby ta osoba měla ten správný klíč a v okamžiku kdy odemkne auto tak se sedačka nastaví podle požadavku.Je to napsáno v manuálu auta jak to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ale on má na mysli pravý opak. Po vytáhnutí klíče ze spínačky aby se sedačka posunula do zadní polohy. Ano, jde to řešit tak, že když se v autě střídají dva řidiči tak aby každý měl naprogramovaný svůj klíč. Ale taky mu jde o to aby po vytáhnutí když se mu odemkne auto tak taky aby sedačka zajela do zadní polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Jasně chlapi o těch klíčích jsem letem světem v manualu četl. Spíš mi jde o to právě když řídí slečna co je menší tak se klasicky (jako většina holek) k volantu přišoupne a pak zase když vystupuje odsune. Tak jestli něco takovýho si umí zamapatovat i sesle aby to dělala na volbě č. 2 po nastatovaní se přisunout a po zhasnutí se odsunout? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 ahoj všem, mam problém s paměti sedačky. nastavim ji podle manuálu, tón se ozve. ale když ji chci vyvolat tak se nic neděje. tlačítko jedna a dva nic nedělá. jediné třetí co jsem nenastavoval,tak když ho zmacknu tak se sklopi operadlo.. pojistku č.14 jsem vytáhl i sedackou jsem jel dopředu i dozadu a furt to nefunguje. dik za odpovědi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.