Hanss Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 (editace) Zdar, nemá někdo foto toho vyhřívanýho skla na autě??? Kde jsou vyvedený ty přívody a jak to tam má být?? Moc díky všem Editováno: 7. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martasek Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Tady je info o zástavbě do Passata http://www.passatplus.de/umbauten/frontscheibe/heizung.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 Kdyby někdo scháněl vyhřívané čelní sklo na SUPERBA tak se ozvěte - zajímavá cena:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LHombre Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Dobrý den, při zástavbě výhřevu : musela se demontovat pal. deska ? má motorizace 2.8 eleg. tiptr. nějakou přípravu v kabeláži na vyhřívané sklo (jako třeba tempomat, stačí vyměnit páčku a je hotovo), nebo je potřeba vše dokoupit a doplnit ? je při nákupu skla zapotřebí řešit motorizaci (mám za to, že by to mělo být naprosto jedno, ale přece)? mají skla přípravu pro dešť senzor standardně nebo ne (předpokládám, že se jedná pouze o čiré pole v horní části skla a vše ostatní je obsaženo v zrcátku, tedy v té "nožce" na skle pod ním)? Děkuji za případné informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Sklo musis kupit na dazdovy senzor .. pri vymene skla pristrojovka dole ist nemusi ... Kazdy jeden SuperB 1 generacie je jedno ci 2.0 alebo 2.8 V6 vsetci maju rovnake karosarske diely a aj skla a neviem co este ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Palubovka se demontovat nemusí. Kabeláž, tlačítko a relátka si musíš dokoupit. Žádná příprava není. Sklo s výhřevem existuje ve variantě jak pro dešťový senzor tak bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Zdar, žraloku prosím tě o konzultaci a přijde mi zbytečné přes SZ, když tu to téma je - jak pro blbé, at to elektrikáři vysvětlím :-) Dnes jsem dostal šutrem - hodně! oprava opravnou sadou nemožná. Mám normál okno. Kluci v servisu mi to na pojišťovnu udělají a dají tam vyhřívané. Já si koupím ty relé a čudlík, to je na straně 1 ( Relé 3U0 959 485, Spínač výhřevu 3U0 959 622 B98, Silové relé 3B0 951 253 ) Elektrikář a servis nejsou v jedné dílně! Co po instalaci okna musí elektrikář udělat pro instalaci těch nesmyslů a je ke všemu přístup? - btw. kde se nachází výstupy na výhřev u toho okna. Děkuji ti velice Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Výstupy na výhřev jsou v dolních rozích skla. Na horní straně uprostřed je kostřící proužek který se přišroubuje pod lampičku vnitřního osvětlení. Ale kam se dávají ty relátka to opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Děkuji ti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 za kolik by jsi uměl tyhle polozky? 3U0 959 485 relé 3U9 959 622 B98 tlačítko 3B0 951 253 silové relé díky Kdyby byl ten šikovný elektrikář, tak jsem taky zájemce - a kdyby nkdo chtěl sehnat ty díly, tak můžu i levněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 tomuto uzivateli jsem psal loni v rijnu stejny dotaz pres SZ - zpravu si precetl, ale neodpovedel, takze myslim, ze ani ty se odpovedi nedockas. Vsechny 3 polozky jsem koupil za cca 1400 Kc v bezne kamenne prodejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 aha,díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Vcera jsem si vyhrev sam zapojil. Neni to tak strasny, spis casove narocny. Poshanet material, rozdelat pul auta, vse spravne zapojit a poskladat, a je to. Pokud by nekdo mel otazky na potrebny material nebo potreboval pomoct s dilcimi problemy, ptejte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 No hurá, aspoň někdo, kdo si dělá i takové věci sám a nejezdí furt do servisu. Vážím si lidí, kteří se nebojí jít i do takových věcí a nejezdí se vším do servisu. Tleskám a palec nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ano, tak to má být a hlavně je perfektní, že Maaho hned nabízí radu a případnou pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malina02 Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Panove muzu Vas poprosit o radu ohledne zapojeni celniho vyhrevu? Chapu to spravne, ze spinac vysle impulz na rele a to sepne cca na 4 minuty dalsi silove rele, ktere pousti "stavu" do okna? Nemate presnej popis, co na kterej pin na spinaci a rele privest? Neco malo jsem z toho schematu vycetl, ale bylo by fajn to mit nejak prehledneji...napr.: pin 1 - 12V po otoceni klicku, pin 2 - kostra atd atd. Myslite, ze by se nasel nekdo ochotnej kdo by se o informace podelil? Predem diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.