peterka Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Mám takový čistič klimatizace s trubičkou , kam se to strká? Ví to někdo? Jinak je to k mání u mně za 290 ,- Kč. A žádný srandičky - mám už 2 děti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Srandicky..........to by snad nikoho ani nenapadlo........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Tady to řeší octaviáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 no nic proti,ale když jsem to kupoval na benzínce,byl k tomu přiložel podrobný návod.včera jsem to fásl ve Škoda servisu od známého a taky mi dal podrobný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 6. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Jéé Cosby , pošleš mi to mailem? Každej říká něco jinýho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Ja som mal penu v spreji a podľa návodu som to nastiekal otvorom pre peľový filter, založil krytku bez filtra a po zapnutí ventilácie tú penu nafúkalo na výparník. Potom som to nechal pôsobiť stanovenú dobu a následne dokonale vyvetral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nemám scanner.Jinak se to píchá do všech otvorů,jak pod pyl.filtr,potom se to přepne na vnitřní okruh kdy to nasává od noh,tak tam se to potom strčí atd atd.když to vystříkáte všude,bude jen OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.