mesr Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Dá se někde koupit ta přední maska co má třeba milotec ale bez mřížky???Mřížku mám a potřebuji tu masku.. diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 MiloTec bez mrizky ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 miloteca tu nekdo za 1000 prodava mam dojem, tak si ji kup a je to usetris litr a z mrizkou navic uz neco udelas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Ahoj chtěl jsem se zeptat na přední masku tu před chladičem. Zpočátku se mi líbila ta původní žebrovaná, časem sem viděl chromovanou ale i ta mě přešla nejvíc se mi stejně líbí ta z profilovaného plechu nebo co to, je jenže nevím kde ji sehnat ? a kolik to stojí ? neprodává něco origo škoda? Chtěl bych totiž jen vyměnit ty žebra za plech nebo jinou mřížku vše ostatní pokud možno zachovat i se znakem a vším ?? Má s tím někdo zkušenosti nebo návod ?? No a taky mě zajímá co na to budou říkat orgáni (policie) nerad bych dostal trestňáky za takovouhle pakárnu, která se mi ale dost líbí. No a poslední dotaz bude to dostatečně chladit tak jak má ?? nebo nebude to při jízdě hučet ?? Předem díky pokud se mi někdo ozve zdarec a díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 az prilis dotazu v jednom prizpevku........ no tim profilovanym plechem mas urcite namysli tahokov.....koupis ho kdekoliv, kde maji "tuning" doplnky na auta.... bud muzes zebrovani vyriznout a voperovat tam ten tahokov, nebo nalepit pres zebrovani....to zalezi na vkusu......tady na foru toho najdes vic, jen hledat... nebo si muzes koupit nejakou sportovni masku...vyrobce trebas MiloTec nebo Elis nebo Autostyl Janko..... mrkni trebas sem tady je spousta masek http://www.skoda-shop.cz/index.php?id_pods...y=12&PHPSESSID= pri jizde nic nehuci a s chlazenim take problemy nejsou ba dokonce ani s policii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Čau já jsem si masku dělal sám vyšlo mně to tak na 150kč žebra jsem vyřízl a dal jsem tam tahokov kterej koupíš v každym tuningovym obchodě a na tom RSovym nárazníku jsou ty žebra vyndávací šlo to vše bez problémů nic to nedelá a policajti jsou vklidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 to bobik : neboj tlačitko hledat jsem použil před založením fora několikrát ale bohužel jsem nic nenašel a nebo jsem se špatně ptal. Ale na šlovo mřížka, maska a tak mi nevyskočil žádný odkaz který by řešil můj problem. Ale jinak diky za odpověď ale jedná se mi spíš o nějaké levnější řešení než je cca 2000 za celou masku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 to bobik : neboj tlačitko hledat jsem použil před založením fora několikrát ale bohužel jsem nic nenašel a nebo jsem se špatně ptal. Ale na šlovo mřížka, maska a tak mi nevyskočil žádný odkaz který by řešil můj problem. Ale jinak diky za odpověď ale jedná se mi spíš o nějaké levnější řešení než je cca 2000 za celou masku. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=562&hl=tahokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Tak ta fotka co tam más tak ta je mazaná a to dost brutálně, moc hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Doufám že myslíš mně jestli jo tak dík seš asi první kterýmu se to aspon trochu líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no tahokov do masky sye tu resil opravdu jiz nekolikrat, nicmene to je dost jednoduchy ukol takze jestl ise ti to libi tak hura do toho v tomto púripade resit polici ci jine chlazeni bych opravdu neresil jinak ja osobne zkousnu tahokov pouze cernej a uz ani ten moc nemusim, preci jenom origo mrizka nebo cela maska co perfektne pasuje je nej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no tahokov do masky sye tu resil opravdu jiz nekolikrat, nicmene to je dost jednoduchy ukol takze jestl ise ti to libi tak hura do tohov tomto púripade resit polici ci jine chlazeni bych opravdu neresil jinak ja osobne zkousnu tahokov pouze cernej a uz ani ten moc nemusim, preci jenom origo mrizka nebo cela maska co perfektne pasuje je nej :-) pravda, pravda, vsak jak rychle letel muj tahokov z masky, pac se mi to po chvili nelibilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no mě by se líbila origo, ale bez znaku, tak jak je vidět v reklamě " Já jsem ho poladil ... " - Česká pojišťovna, ale ta je pochopitelně upravena počítačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no mě by se líbila origo, ale bez znaku, tak jak je vidět v reklamě " Já jsem ho poladil ... " - Česká pojišťovna, ale ta je pochopitelně upravena počítačem. a ja ji naboural a Ceska to za me zatahla cely ...........neni, pry existuje Fidelek ti o ni povi, jinak ja bych ji take moc chtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fidelek, Fidelek, kde jsi, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Fidelek, Fidelek, kde jsi, vsak jiz velice brzy bude Liberec a tam ti povi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no mě by se líbila origo, ale bez znaku, tak jak je vidět v reklamě " Já jsem ho poladil ... " - Česká pojišťovna, ale ta je pochopitelně upravena počítačem. takle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 no to je vono..... ale maji jen na octu a ta cena je taky libova 2600,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No na rodinnou fábku stejně asi neprotlačím tahokov. Ale chci aby když jedu poznal že je to naše fábka bo modrých fábek je u nás hafo. Proto to asi vidím na tohle : http://www.tuning-skoda.sk/cz/?section=1&i...l_foto=624&xf=1 plus to stříknu do barvy karoserie a pak se uvidí možná i ty žebra ale to podel citu. Možná i mračítka by nebyly od věci ale nevím prý jksou s tím oplétačky s poldama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Amogh: to je ono, jen na fabku a v chromu - to tomu chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Constantine Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No na rodinnou fábku stejně asi neprotlačím tahokov. Ale chci aby když jedu poznal že je to naše fábka bo modrých fábek je u nás hafo. Proto to asi vidím na tohle :http://www.tuning-skoda.sk/cz/?section=1&i...l_foto=624&xf=1 plus to stříknu do barvy karoserie a pak se uvidí možná i ty žebra ale to podel citu. Možná i mračítka by nebyly od věci ale nevím prý jksou s tím oplétačky s poldama. pokud si dáváš atestované věci na auto,tak jsou na tebe všici policajti krátcí....a myslíš,že se tím zbytečně zabýváš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Zdarec mám jen takoví datázek chci se pustit do úpravy přední masky fabie a chtěl bych se dopřeedu zeptat kolik mě bude stát když něco zkazím proto bych chtěl poprosit jestli by mi někdo nehodil ceny následujících dílů klidně i PM po zodpovězení klidně téma smažte. Díly jsou to tyhle: 6Y0 - 853 - 668 - žebrování 6y0 - 853 - 661 - chromový rámeček 6Y0 - 853 - 678 (nebo 3 - bylo to blbě naražené) - rámeček v barvě okolo masky předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 mam tu jednu sedou stone celou masku kdyby byl zajem na vrakaci chtej za ni 1500, necham za 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 6Y0 - 853 - 661 - chromový rámeček ve skodofce 1000,- uz mam asi 3 a vzdy po zasahu kamenem sleze ta chromaova vrstva :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.