coffin Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Najdi si nějakou reklamku. Ta ti prodá fólii jakou budeš chtít. Jinak ten chrom jde z masky krásně sundat.Taky jsem to dělal. ( skoro konec stránky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 díky, bezva nápad, v jakým poměru jsi míchal tu kyselinu s peroxidem? kdybych se přece jen rozhodl pro lak, jinak mi jde hlavně o postup jak instalit tu folii. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Tak přesnej poměr jsem neměřil ale bylo to asi 2 díly kyseliny a 1 díl peroxidu. Čím víc peroxidu tím je to agresivnější a žere to rychleji. Ta fólie se aplikuje docela dobře. Stačí to pořádně odmastit a přiložit fólii a pomalu přihlazovat. Tam kde je to dost našponovaný tak to nahřej fénem a přihlaď to. Na youtub je spousta ukázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 díky pohledám nějaký to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Já jsem dal na bílou fábku masku z černého Rsa myslim že to taky vypadá zajmavě (no až na ten znáček). Kdyby jí někdo chtěl asi bude tato maska na prodej. Budu si dělat původní do polepu (samolepy) jak už je zde obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEForce Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Zdravím chcel by som sa opýtať či sa dá vybrať čisto tá čierna mriežka z masky tak aby tam znak a chrómový rámik ostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 vyndaš ten chrom z te černy,je to tam jen nacvakli 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.