PatrickE3 Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 (editace) Zdarek skodovaci, je to normalni ze mi jde vzduch od filtru do motoru? nevim jestli jde uz do filtru nekde po ceste nebo ne... Nekdo mi tvrdi ze to je normalni, nekdo zas ze by to byt nemelo, tak babo rad, najde se tu nejaka? Sry, proste jdou v ty pruhledny hadicce za naftovym filtrem s naftou i bubliny vzduchu ... Editováno: 25. Srpen 2009, autor: PatrickE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Sorry nepochopil som. Aj si to skusil po sebe precitat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Já bych řekl že má na mysli vzduchové bubliny v průhledné hadičce od naftového filtru k čerpadlu ... já co viděl tdi tak tam všem šly i bublinky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 25. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Já bych řekl že má na mysli vzduchové bubliny v průhledné hadičce od naftového filtru k čerpadlu ... já co viděl tdi tak tam všem šly i bublinky ... jj tak jsem to myslel, takze je to asi normalni ... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Boha to ma teda nenapadlo. Este keby tak palivo so vzduchom a nie opacne. Hned ma napadlo ze cosi so vzduchom... No tak par bubliniek sa aj mne najde....mozno 1,neviem musel by som pozriet,ale urcite tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Zdravím Mám Tdičko a taky sem si všim že v te pruhledne hadičce od filtru jdou bublinky ale jak řikate že je to normální,o jednu starost míň diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Nepotesim, ale normalni to neni.... Me to kvuli tomuhle problemu nejelo, koupil sem novy filtr, dostal k nemu tesneni na ten ventil, ale zadna zmena, tak sem ten ventil znovu vyndal, podmaznul silikonem, dal z5 a je po problemu. I kdyz slapnu na plnej plyn tak zadnej vzduch nejde... Vemte to z logickyho hlediska, ze v tom cerpadle je tlak, a dys je tam vzduch tak se spis misto vstriku nafty stlaci vzduch v cerpade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) 1 bublinka problemy nerobi. Mne tam viac menej visi stale na mieste,nechce zmiznut. Nejak to poriesit aby ju to raz cuclo a zmizla by? Ked Tebe asi dostaval filter vzduch permanentne,to bol asi problem. Netesnost ventilu nad filtrom. EDIT Tak som ju vcera pozeral a nie je tam uz vidiet. Tak zrejme dobre je prebehnut na plny kotel a ona cucne niekam... Editováno: 28. Srpen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ivanek007: tak mi to jede i s bublinkama když mu dám,tak jede jak ďábel.Akorát za mnou není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek99 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ivanek007: tak mi to jede i s bublinkama když mu dám,tak jede jak ďábel.Akorát za mnou není vidět Ahoj, ty bulinky to je nesmysl, je otázka času kdy nenastartuješ. Už jsem to tu psal, pokud vyměníš palivový filtr a bublinky jdou z filtru do čerpadla i nadále je to divné. Jediná možná závada je plovák v nádrži, taky se mi to stalo. Hadičky z nádrže k filtru jsou všeobecně známo nesmrtelný, leda že by si je prorazil na tankáči :-D Vyndej plovák pod zadní sedačkou je tam nádobka (aby když ti dojde nafta v nádrži tak aby jsis nezavzdušnil celou soustavu) a sítko hrubý, nečisti jen to sítko ale tu nádobku otevři jsou tam tři caplíky, na dně nádobky je dírka a tam je zdroj problému, usazuje se tam sliz (jak když tam leze slimák) :-D Až to vyčistíš nezapomen nalit palivový filtr naftou po okraj (rychlejc nastartuješ) Je možný že i ted nenastartuješ, nejspíš ti vlítl vzduch i do vysokotlakých trubic z čerpadla k válcům, potom stačí povolit dva vstřiky..... jen povolit! a kámoš at startuje a až z nich začne téct nafta utáhni ale nedorvávej je na krev, a to samý opakuj u dalších dvou válců. A musí jet potvora :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.