Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) Nerezove rurky hrube 48 mm a 18" disky... Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 hmmm to se mě teda moc nelíbí... ani ta černa tomu moc nepasuje a kola už vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 mne sa pacia tie spodne trubky, ak su urcene na to na co maju byt, ochranu pri najazdoch a zjazdoch. aj tie naslapy nie su zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Vyzera to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mach Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Vypadá to nádherně. Kde to v Česku montují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 http://www.cobra-sor.de/konfigurator.php?m...&height=917 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mach Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 něco podobného by mohli dělat na Scouta... zajímalo by mě, jak to bude vypadala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 to snad nie... Videl som uz zopar na standardnych Octach a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noacoak Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Ako image je to pekné ale čo funkčnosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) Viděl jsem to na Octě a pěknej hnus. Navíc dnes už se přece nesmí montovat na příď trubkové rámy co vím! Editováno: 17. leden 2010, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 (editace) moze sa to montovat, pokial to ma homologaciu, co samozrejme vacsina nema Editováno: 17. leden 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 mě to trošku pak připadá jako taxi z Londýna, tedy rozhodně v té černé barvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 to si trafil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Ako image je to pekné ale čo funkčnosť? A mňa by zaujímalo čo na to predný a zadný cúvací senzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Určitě nebrat, vyděl jsem to naživo a nic tak amatérského jsem ještě neviděl. Ani Škoda Auto s tím nechce mít nic společného!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.