Svedik Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Hoy ... ve Fábce I mi na autoradiu MS 402 (staré kazetové) chybí kolébkové tlačítko (to velké kulaté vpravo) ... zatím to mám vyřešené víčkem od lahve s přilepeným šroubem, který tlačí na čudlík a radio hraje ... nicméne to není nejkrásnější řešení a sem tam to vypadne ... ve škodovce si za čudlík řekli 450 korun, což mi připadá jako naprosto úchylná cena ... neměl by ste někdo nějakej typ, kde bych ho mohl sehnat nebo čím bych ho mohl nahradit, aby to bylo spolehlivější a hezčí než víčko od lahve .... Předem děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 27. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Nic ve zlém, ale až budu chtít poradit, jaký radio si mám koupit, tak se to bude jmenovat : "Pomoc s výběrem autoradia na CD" ... To není můj problém ... potřebuju ten čudlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 co vrakoviště?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 co tak striknout to do cerne matne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 28. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 Vrakoviště obvolána ... když už vůbec maj celý rádio, tak ho prodaj jako celek ... nic rozbitýho po nehodě tam nemaj ... Yep, černej sprej je připravenej ... je to ta poslední varianta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaell Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 A co tohle: http://www.skoda-auto.cz/cze/service/acces...fc%3d0000000062 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedik Vloženo 31. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Co si mám představit pod názvem "Odnímatelný panel" ... ... já myslel, že je to na pevno ... V pátek mě trápila jedna taková záležitost ... když sem naladil radio, tak na display pořád blikal název "PLAY TAPE" a střídal se s názvem právě naladěné radiové frekvence ... ať sem dělal cokoliv, tak sem se toho nemohl zbavit ... Kazeta hrála v pohodě ... tak právě nevim, jestli za to může chybějící čudel a nebo je chyba někde jinde ... (i když sem držel čudlík rukou, tak stejně radio nehrálo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Co si mám představit pod názvem "Odnímatelný panel" ... ... já myslel, že je to na pevno ... V pátek mě trápila jedna taková záležitost ... když sem naladil radio, tak na display pořád blikal název "PLAY TAPE" a střídal se s názvem právě naladěné radiové frekvence ... ať sem dělal cokoliv, tak sem se toho nemohl zbavit ... Kazeta hrála v pohodě ... tak právě nevim, jestli za to může chybějící čudel a nebo je chyba někde jinde ... (i když sem držel čudlík rukou, tak stejně radio nehrálo ... Vím ze je to mimo tema, ale pokud by jsi chtel mam toto radio komplet bych nechal za 300,- s navodem i kodem mel jsem ho od zacatku v aute Jinak ten predni panel je odnimatelny ale cena ve skodovce je pomalu lepsi koupit cely radio,a le tim nechci propagovat moje radio, tak at se problem vyresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 svedik ma uz problem vyrieseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 proč myslíš, že jsem ti smazal ten příspěvek reso, že je mimi diskuzi a nemá tady co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) prepac tak to zmaz ja som len chcel napisat ze uz ma problem vyrieseny . nic viac toto je fakt prijebane forum !!!! Editováno: 10. Září 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 jako opravdu nechápu, co jako souvisí s problémem, když sem napíšeš, že má problém vyřešený, kdyby jsi mu aspoň napsal nějaký nápad nebo radu, neřeknu půl slova, ale takhle tak sem nechoď, nikdo tě sem nenutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) ved som napisal ze ma problem vyriesieny !!!! a tlacitko pozhanal tak co riesis !?! Standis ???nic nevymazuj a hotovo ! dakujem Editováno: 10. Září 2009, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.