Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
dobré ráno všem

zdarec ;)

2 Borg: Zdarec kluku.

Já prihodím jednu fotečku člověka co se nechce fotit střízlivej, doufám že až se příště potkáme tak to přežiju.

Nepřítomnost duchem a tělo na srazu.

Zdar zdar -_--_-

No já nevím nenechej se mýlit, aby to ve finále nebylo tak, že ten duch opět nezbedně přemýšlí co ještě poladit na ocťuli ;)

Ten duch to už dávno ví co bude ladit, ale kačka o tom ještě neví :smich:

• Autor

zdarek miro ;)

dobré ráno všem

zdarec ;)

Hoj pane.

omyl panove, kacka to vi presne co by chtela, nicmene je to ted ve fazi rozhodovani... nejvic me stvou ty kola... ach jo :( zdarec vsem

dobré ranko

dobré ranko

ahojky :)

AHOJ

dobre rano panove ;)

zdar Jiří sklerotický -_--_--_-

omyl panove, kacka to vi presne co by chtela, nicmene je to ted ve fazi rozhodovani... nejvic me stvou ty kola... ach jo :( zdarec vsem

Ahojky Kači.uhhh co máš s kolama? :o :o :o

Upraveno od Borg

• Autor
dobre rano panove ;)

zdar Jiří sklerotický -_--_--_-

no nazdar :D

Radku kola naprosto v pohode, jen stale zvazuji ty AEZ excite black... 17ky -_-

Páč tyhle se musí porád mejt, ale jinak jsou pekný.

ty jses mi nejakej chytrej po ranu :D ne ne, tyhle co tam mam jsou fajn, ale jako spravna zenska chci proste vetsi :smich::smich::smich::smich::smich:

Aha jo tááák , já myslel že s těma co máš je nějaká nepříjemnost , ale takhle to je jiná :D s těma černýma by to vypadalo při nejmenším hodně tmavý :unsure:

ty jses mi nejakej chytrej po ranu :D ne ne, tyhle co tam mam jsou fajn, ale jako spravna zenska chci proste vetsi :smich::smich::smich::smich::smich:

Ale větší nemusí bejt lepší ::' .

Zlatíčka Jdu makat

Aha jo tááák , já myslel že s těma co máš je nějaká nepříjemnost , ale takhle to je jiná :D s těma černýma by to vypadalo při nejmenším hodně tmavý :unsure:

s tema co mam je 99% spokojenost :) nez bych se rozhodla je koupit, tak prvne to vyzkousim, jak to bude vypadat - kdyz to bude tmave tak se vezmou ty svetle ;)

Nazdaaaar a dobre rano vsem :):):)

Aha jo tááák , já myslel že s těma co máš je nějaká nepříjemnost , ale takhle to je jiná  :D  s těma černýma by to vypadalo při nejmenším hodně tmavý  :unsure:

s tema co mam je 99% spokojenost :) nez bych se rozhodla je koupit, tak prvne to vyzkousim, jak to bude vypadat - kdyz to bude tmave tak se vezmou ty svetle ;)

a tohle co tam máš jsou kolikátky? :huh:

Zdar všici.

Kačo na kola se vykašli a kup raději něco na hraní prckovi.Kola máš teď nové,ne?

Ale větší nemusí bejt lepší ::' .

Zlatíčka Jdu makat

njn, 16 nebo 17 :D je to jedno, ze :smich::smich: ach ten podvozek :D

Nazdaaaar a dobre rano vsem :):):)

Zdar zdar -_--_--_--_-

AHOJ

Hoj pane, já jsem ti Dime ani nepotřásl pravicí :-(to jsem ale..., tak to doháním teď po netu. Vše nej hodně,ale vždyť to znáš. Takže ať ti to šlape chlape :-)

• Autor
Zdar všici.

Kačo na kola se vykašli a kup raději něco na hraní prckovi.Kola máš teď nové,ne?

to je spravnej nazor ;)

cosby :) prcek ma vse, spis doma resim to, ze pujdou nejake veci do detskych domovu :) s tema kolama zatim uplne nevim, faktem je, ze na me jezdeni po dirach :D by to uz stacilo co tam je ted...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.