cosby Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 garny,ale to už se tu řeší dlouho,dokonce jde stáhnou na to antivirák,projdi příspěvky.já mám noťas prolezlý červama až až,ale vždy něco objevím proti tomu a tak se s tím nějak peru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak pánové.. sice to sem asi nepatří.. ale jsem po dnešku nasranej jak svina... přišel mail jako asi s klubu a kyž jsem ho otevřel tak se trohu pokazil počítač... tak děkuji vtipálkovi za trochu adrenalinu.. ale až zase bude někdo něco chtít tak všechny maily se škoda home mažu.. Njn ale to bylo poslaný přez anonymizer, prislo to spoustě lidí, škoda že moc pracuješ a nedostaneš se moc na net ale řešilo se to tu. Holt lidi takovýhle kraviny furt bavjej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak pánové.. sice to sem asi nepatří.. ale jsem po dnešku nasranej jak svina... přišel mail jako asi s klubu a kyž jsem ho otevřel tak se trohu pokazil počítač... tak děkuji vtipálkovi za trochu adrenalinu.. ale až zase bude někdo něco chtít tak všechny maily se škoda home mažu.. Jojo :-( smutny ... lidi sou zmrdi ... pardon za ty slova ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 No nic, se tu mějte já táhnu pryč to sem zvědavej který ranní ptáče tu bude první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tož taky to budu balit. já to ranní ptáče nebudu,heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 tak pánové.. sice to sem asi nepatří.. ale jsem po dnešku nasranej jak svina... přišel mail jako asi s klubu a kyž jsem ho otevřel tak se trohu pokazil počítač... tak děkuji vtipálkovi za trochu adrenalinu.. ale až zase bude někdo něco chtít tak všechny maily se škoda home mažu.. Njn ale to bylo poslaný přez anonymizer, prislo to spoustě lidí, škoda že moc pracuješ a nedostaneš se moc na net ale řešilo se to tu. Holt lidi takovýhle kraviny furt bavjej. no to je právě ono.. se to možná už řešilo ale nic nevím.. je pravda že na net se moc šasto nedostanu... tak to jde trochu kolem mně.. ale jsem člověk co rozumí autum a ne moc počítačům... takže v tom trochu pokulhávám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Uč se synu moudrým býti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 garny,ale to už se tu řeší dlouho,dokonce jde stáhnou na to antivirák,projdi příspěvky.já mám noťas prolezlý červama až až,ale vždy něco objevím proti tomu a tak se s tím nějak peru máš červivej noťas jo? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Květen 2006 Sdílet Vloženo 23. Květen 2006 Njn ale to bylo poslaný přez anonymizer, prislo to spoustě lidí, škoda že moc pracuješ a nedostaneš se moc na net ale řešilo se to tu. Holt lidi takovýhle kraviny furt bavjej. Autor byl evidentně nějakej zajebákovanej a zamindrákovej uchyl, prostě uplnej chudák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Hezké raníčko, přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 bré raníčko hoši už jeéé čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak dáme kafíčko nebo čajček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak dáme kafíčko nebo čajček. no jistěééé pane kolego ,co to bude,já osobně kafíško s mlíškem jinak zdáár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Tak je tady připravené a taky domácí bábovička.. Jinak přeju hezkej den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 čautě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 bre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Bre ranko mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Njn ale to bylo poslaný přez anonymizer, prislo to spoustě lidí, škoda že moc pracuješ a nedostaneš se moc na net ale řešilo se to tu. Holt lidi takovýhle kraviny furt bavjej. Autor byl evidentně nějakej zajebákovanej a zamindrákovej uchyl, prostě uplnej chudák Aby ses nedivil Jinak bre rano panstfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Njn ale to bylo poslaný přez anonymizer, prislo to spoustě lidí, škoda že moc pracuješ a nedostaneš se moc na net ale řešilo se to tu. Holt lidi takovýhle kraviny furt bavjej. Autor byl evidentně nějakej zajebákovanej a zamindrákovej uchyl, prostě uplnej chudák Aby ses nedivil Jinak bre rano panstfo Bre bre ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Aby ses nedivil Jinak bre rano panstfo Jako že by při každým slovu mu ty jebáky ještě praskaly jo? zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Aby ses nedivil Jinak bre rano panstfo Jako že by při každým slovu mu ty jebáky ještě praskaly jo? zdar Jezis lidi co to tu probuh resite :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Jezis lidi co to tu probuh resite :-) Ale prdlačky, nic neřešíme jen blbě žvatláme, sis nefšim? : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 Aby ses nedivil Jinak bre rano panstfo Jako že by při každým slovu mu ty jebáky ještě praskaly jo? zdar No jeste me napadly poluce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Květen 2006 Sdílet Vloženo 24. Květen 2006 No jeste me napadly poluce pak už je jedině lepra a jiné skvělé choroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky