Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mam ho teda zobrat? myslim ze cena dobra, len ma stve ze podporujem pravdepodobne lopkarov :( Kolko by stalo to odblokovanie? a kde? :)

Cena je tak dobrá, že to překousneš, co?

Vloženo

Zalezi na tebe, aj ja som nedavno kupoval Bolero, a kupil som z troch moznosti to najdrahsie, lebo pri tom som mal istotu povodu a dodnes nelutujem. Skus o radii zistit viac.

Vloženo

Ale možná pak nejezdi do autorizáku, existuje databáze kradených věcí a pokud ti to píchnou z jakéhokoliv důvodu na diagnostiku a ta navi to na sebe nabonzuje (sednou výr. čísla..) seš bez navi a policii na krku.. Teda nevím jak na slovensku. V česku jsem se o tom bavil minulý léto s mechošem, když jsem byl v servisu a kodovali mi budíky.

Vloženo

Pravdu má BUBOBU,má Bolero se 100%čistým původem a Dadaček má taky pravdu.V jednom nejmenovanném servise už po on-line napíchnutí vozu zabavili 4 RNS a řeší to Policie.

Vloženo

Takze nove info... bolo to kupovane na vrakovisku v nemecku z buraneho superba,ma od toho doklad. Je to bez kablov,bez gps anteny a iba s nemeckym menu a ked da ze cesky jazyk tak pyta CD. Cize je to po nemecky,ja nemecky neviem a asi to nebude mat ani mapy CZ/SK

Vloženo

A to zozeniem kde?da sa to niekde stiahnut? a mohol by prosim admin premenovat prispevok na "odblokovanie Columba"?? lebo nazov Columbus co som tam dal je dost obsirny

Vloženo

Tomino: myslíš takhle? :) pokud máš doklad,tak jse snad OK, ale víš jak to je.. jednou jsem si proklepával auta se serviskou z bazaru.. Daný servis/prodejce o návštěvě daného auta podle VIN nic nevěděl.. takže.. Obezřetnost je na místě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...