Ancovka Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Dnes v noci mi nějaký kretén ukradl rádio JVC.. žádný dělo to nebylo a ještě k tomu jsem měl panel schovaný.. Není mi ale jasný, pro rozbíjel sko, kde je fólie?? nehledě na to, že spím asi 10 metrů od auta při otevřeným okně... Lokalita: Praha 6 - Střešovice Sekat ruce těm hajzlům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Mě rádio ukradli včera - praha - suchdol. Taky bez panelu, alespoň se do auta dostal bez poškození čehokoli. Ještě mi drze rozbalil nové balení žvýkaček a vzal si dvě.... Bych vraždil někoho načapat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Aby mu ty žvejkačky prdel roztrhaly!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 kurna, proc kradou auta bez panelu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 panel se dá sehnat za pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 nohic: Asi myslíš radia a ne auto, ne? Ale je to sviňárna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 panel se dá sehnat za pár korun ale kdyz neni radio nikde oznaceny, takze nevim, jaky panel? nebo to poznaj podle konektoru? dodo: jo myslim radio bez panelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 No vzadu jsou 100% štítky i s kódama. Jinak to jsou určo machýrci, co se v tom vyznaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Později jsem zjistil, že mi ukradl i sluneční brejle . Jinak jsem měl taky žvejkačky v autě (rodinné balení které si můžete dofóóknóót) a ty mi nezmizely.. Asi nemám strávnou příchuť. Když jsem volal policajty, tak mi říkali, že tu noc ma praze 6 bylo celkem 8 vlupaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 spíš 10m od autaa při otevřeném okně????A to jsi jako nic neslyšel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 kurna, proc kradou auta bez panelu??? No, co jsem koukal po netu, tak asi okradení majitelé (nenapadá mě kdo jiný) ty panely sami prodávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 nepleťte si pls tuto sekci s debatou. pokud nemáte žádný info vedoucí k dopadení, tak se prosím zdržte komentářů a zážitků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.