Apollo Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 teče mi do fabie na straně spolujezdce, asi někde spodem. Je možný že to teče přez ty ucpávky v podlaze? Jo a přes dveře to taky není. To jsem zkoušel. Mám Ji celou rozebranou a voda se objevuje jen kolem těch ucpávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Přes dveře a hledej je tady o tom popsáno až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 teče mi do fabie na straně spolujezdce, asi někde spodem. Je možný že to teče přez ty ucpávky v podlaze? Jo a přes dveře to taky není. To jsem zkoušel. Mám Ji celou rozebranou a voda se objevuje jen kolem těch ucpávek. jestli je v záruce jeď do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Zober neagresívny silikón a prebehni ním to tesnenie, ktoré je okolo nosného plechu vloženého do dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Pánové, tak závada odstraněna. Teklo to kolem spoje podběhu a podlahy. V místech kde je to přetmelený. Ten tmel byl v jednom místě špatně nanesený a při dešti to byl potok.!!!!!!!!!! : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Nenafotil si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apollo Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 nafotil, ale až po přetmelení (zatím bez laku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpejS Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 (editace) Mám podobnej problém, poraď čím jsi to zatmelil prosím, díkas Editováno: 14. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.