Publikováno Duben 7, 200619 r teče mi do fabie na straně spolujezdce, asi někde spodem. Je možný že to teče přez ty ucpávky v podlaze? Jo a přes dveře to taky není. To jsem zkoušel. Mám Ji celou rozebranou a voda se objevuje jen kolem těch ucpávek.
Duben 7, 200619 r teče mi do fabie na straně spolujezdce, asi někde spodem. Je možný že to teče přez ty ucpávky v podlaze? Jo a přes dveře to taky není. To jsem zkoušel. Mám Ji celou rozebranou a voda se objevuje jen kolem těch ucpávek. jestli je v záruce jeď do servisu
Duben 7, 200619 r Zober neagresívny silikón a prebehni ním to tesnenie, ktoré je okolo nosného plechu vloženého do dverí.
Duben 12, 200619 r Autor Pánové, tak závada odstraněna. Teklo to kolem spoje podběhu a podlahy. V místech kde je to přetmelený. Ten tmel byl v jednom místě špatně nanesený a při dešti to byl potok.!!!!!!!!!! :
Srpen 14, 201015 r Mám podobnej problém, poraď čím jsi to zatmelil prosím, díkas Upraveno Srpen 14, 201015 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.