Přejít na obsah

GSM II + GSM III, jednotky, držáky tel.


Doporučené příspěvky

Ahoj, mrzí mě, že se motám pod O2 s Fabií, ale nenašel jsem tam vhodné vlákno a tahle diskuze je hodně aktivní, tak doufám v odpověď.....

Mám Fabii 2 FL combi Elegance, výroba 6/2010, rádio Swing, Maxi Dot, ovl. na volantu. Kupoval jsem předváděčku, takže jsem konfiguraci nemohl ovlivnit. Jinak jsem max. spokojenej, ale HF mi chybí. :)

Na servis jezdim ke známému, který vede orig. servis Škoda, ale se žádostí o montáž GSM II jsem nepochodil - koukal jak "tele na nový vrata".

Protože má řada z Vás super znalosti, prosím Vás o následující:

1) napište mi prosím kódy všech součástek potřených k montáži GSM II (jednotka, kabeláž pro A2DP, mikrofon, držák) z orig. sortimentu Škoda.

2) popište prosím postup montáže (asi není třeba popisovat kudy táhnout kablík :) , ale zajímají mě problémy, na které může narazit člověk co o tom nic neví a nikdy to nedělal - třeba kódování jednotky?)

Za všechny odpovědi budu vděčný, předem díky. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do predface snad jen 1Z0 035 729 B.

Potom jdou dat i novejsi jednotky (729 C,D,E nebo 7P6... nebo 5K0...), ale nebudou ukazovat na predFL maxidotu.

Da se pouzit jedine kdyz mas navi, ktera ma menu Phone.

Vymenit je potreba jen jednotku. Pokud bys pouzil 7P6 nebo 5K0 (nezobrazuji na predFL maxidot), mel bys jeste natahnout druhy audio kanal (2 vodice), aby ti fungoval stereo zvuk pres A2DP.

Editováno: , autor: j0ska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

j0ska: dík, právě jsem taky pátral po androidích fórech a nic. Je to docela smutný Android, open source a že to nikdo z toho Samsunga nevyextrahuje. Škoda, Desire je celkem slušný PDA, ten člověk je na něj zvyklej, obávám se že se ho nebude chtít vzdát, takže mu zbyde HW downgrade na GSM II :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

tak jsem si dal tu praci a cele jsem to tu procetl, ale presto nejsem nejak uplne moudry... :(

mam OII predFL, MR2006, Audience MP3, MaxiDot

chtel bych BT HF, aby mi vse zustavalo v telefonu (seznam volani), ale chtel bych taky aby mi zobrazoval maxik volani a telefoni seznam - z toho bych usuzoval ze chci GSMII, SMSky nepotrebuju - nejak me to ani nelaka

ted je pro me otazkou, kdybych koupil jednotku 1Z0035729E ale ta podle vseho (co jsem tu cetl) nebude schopna mi zobrazovat na maxidot takze jakou jednotku vlastne potrebuju?

samozrejme me zajima priblizna cena za komplet jednotku, kabelaz a zda je potreba drzak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně sem se o tohle zajímal a nesouhlasím. Promiň ale že musí mít BT je snad logický. Když vezmu třeba hned první jednotku kterou jmenuje Milhausek (ale i jiné) tak např. s Nokií 5110 splní co chce Ozi Toretto ale když se k ní spáruje se symbianovou Nokií tak ne a k ničemu mu v tomhle případě nebude ani aplikace Nokia 810 Contacts Download. Měnit telefon každý tři měsíce může ale je to díky ŘJ hodně, hodně a hodně omezený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim Vas

Chcel by som si poriesit do octavie nejaku Bluetooth HF sadu, no nie ziadny Parrot ani nic od Nokie. Prestudoval som si cele toto vlakno a dospel k nazoru ze modul GSM II je presne to co potrebujem. Vela z Vas tu pisalo ze nie je problem spravit, ale vsetko je odomna dost daleko.

Chcem sa preto spytat, ci tu nie je niekto z Bratislavy, alebo sirsieho okolia (moze byt aj CR niekde pobliz :) ), kto by mo to vedel naistalovat so vsetkym co k tomu patri ... mikrofon,kabelaz, ... . Mam octaviu 1,9 TDI r.12/2006.

DIK

Milos

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale pres rSap nebudu nikdy schopen dostat informace zpet do mobilu, je to tak? potom vlastne mi nepocita telefon napriklad provolane jednotky a cas

a bude tedy jednotka s rsap podporovat treba smsky na maxik? a jak to u nich bude? zustanou v aute nebo je budu moct videt i v mobilu?

diky... :)

SMSky potom nájdeš v mobilu na SIM karte. /rSAP je Remote SIM Access - Vzdialený režim SIM. /

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj lidičky,

mám k vám prosbu. Koupil jsem si ojetýho Roomstera, krásný to autíčko. Je to v exkluzívní výbavě, dřív to byla předváděčka :-), a má to nad rádiem přímo z továrny držák na mobil, kterej je zřejmě připojenej k rádiu atd.. Nevíte, kde do toho lze koupit nástavec na můj telefon? Tamto vypadá jako takový univerzál, který má polovodičový spoj uprostřed a "čeká" na nástavec dle mýho telefonu...

díky za tip :-)

krásný den všem.

Filip

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký večer všem,

prohledávám fórum jako divý, ale asi jsem úplně slepý. Potřeboval bych schéma zapojení kabeláže pro GSM III. Jasně jsem identifikoval připojení na mikrofon, zelený mini-DIN do rádia/navigace a napájení - zůstává mi však kroucený pár (tuším hnědo/zelená, hnědo/fialová), který vypadá na CAN. Kam nadrátovat u rádia CAN?

Díky všem předem za tip....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...