j0ska Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) - vytáhnout klíček - zapnout bluetooth na mobilu - zapnout viditelnost BT na mobilu - zapnout zapalování - do cca minuty po zapnutí zapalovaní vyhledat z mobilu dostupná BT zařízení - vybrat SKODA_BT nebo VW_PHONE nebo něco podobného a spárovat (PIN je 1234 nebo 0000) - povolit přístup k telefonnímu seznamu a je hotovo Načítání telefonního seznamu trvá nějakou dobu. Záleží kolik je v mobilu kontaktů. Do rádia (které má menu telefon) se kontakty přenesou až po chvíli. Nejdřív jsou dostupné na maxidotu. Jinak můžu doporučit nahlédnout do manuálu k autu. Editováno: 23. Listopad 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Nevite nekde kde jakou aplikaci stahnout pro Nokii 5630 se simbianem v maxidotu se me neukazuji kontakty,volana cisla atd...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-810/software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 máš to úplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 (editace) Ahoj všem, chci se zeptat, proč, když zapnu handsfree gsmII, tak se ozývá něco jako meluzína a do to ho i piskání. Když přidám plyn, nebo jedu na vyšší otáčky, tak je to ještě horší. Připadá mi to, jako kdybych měl v autě rušičku. Dřív jsem měl gsmIII a bylo to totožné. Něco to ruší, ale nevím co. Díky moc za rady. Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: frydak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ziggy999 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 <p> - vytáhnout klíček - zapnout bluetooth na mobilu - zapnout viditelnost BT na mobilu - zapnout zapalování - do cca minuty po zapnutí zapalovaní vyhledat z mobilu dostupná BT zařízení - vybrat SKODA_BT nebo VW_PHONE nebo něco podobného a spárovat (PIN je 1234 nebo 0000) - povolit přístup k telefonnímu seznamu a je hotovo Načítání telefonního seznamu trvá nějakou dobu. Záleží kolik je v mobilu kontaktů. Do rádia (které má menu telefon) se kontakty přenesou až po chvíli. Nejdřív jsou dostupné na maxidotu. Jinak můžu doporučit nahlédnout do manuálu k autu. no to som urobil ale uz na zaciatku to nejde....mobil nenajde ziadne zariadenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Ono na vše manuál nepomůže. Zřejmě to nemáš nakódované na spojení přes BT + anténa BT, jenže s tím co jsi sem napsal se můžeš obrátit na věštkyni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 <p> no to som urobil ale uz na zaciatku to nejde....mobil nenajde ziadne zariadenie Tak napiš jakou máš přesně jednotku a jaké auto a rok. Jednotka je pod sedadlem spolujezdce na podlaze pod plastovým nebo plstěným krytem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ziggy999 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 jednotka 5P0862335 OII 2005....je tam jedna svorka a je tam este nieco....ale neviem co to je....tam treba napojit nieco?zajtra dam fotku...a dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 už jsem ti psal v druhém tématu, je potřeba tam připojit bluetooth anténu a aktivovat bluetooth v jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 aplikaci sem nainstaloval do mob. a zapnul ji.ale porad se tam ty kontakty neukazujou neni vic verzi? A jeste nevite zda se da vypnout nejak ten ton co se vzdycky ozve po sparovani bt auta z mob. to stejne kdys vypnu zapalovani...jeste sem zapomel napsat ze tam mam tuhle jednotku 5P0 862 335 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 (editace) S tímhle telefonem a touhle jednotkou se ti kontakty zřejmě nenačtou, důvod je nekompatibilita, vyměnit jednotku nebo telefon. Vzhledem k tomu že se jedná o dost starou jednotku tak by telefon musel být hodně starý (vývojově) nebo naopak hodně nový protože jak už sem tu psal tak s novými telefony opět funkční načítání. Kontakty jsi zkoušel načíst i ze sim nebo jen telefonu, co ukazuje Maxík? A jinak OS je Symbian. Editováno: 25. Listopad 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 No zkousel sem druhej telefon-nema symbian a automaticky se to zacne nacitat v maxidotu(volana cisla,tel. seznam atd.-funguje to jak ma) A muj telefon se pouze sparuje s BT ale maxidot ukaze Telefoni seznam je prazdny atd. Kontakty mam ulozene pouze na sim karte.Octavka je MR 2008.Telefon je stary 2roky. Kdys budu casem kupovat novej tel. naco si dat pozor aby to fungovalo? Da se nejaky vypnout ten ton toho ze se vzdy BT zapne-vypne v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Telefony bez OS nemívají problémy. Tu jednotku mám ale bez indexu tak ti to třeba půjde načíst když dáš kontakty do telefonu, zkus trochu laborovat. U novýho telefonu snad jen přímo zkusit jestli to funguje, ten zvuk sem nikdy neřešil, v ničem mě neomezuje ale snad někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superpaja Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Mám GSM II v OCTAVII COMBI 1,9 TDI PD DPF 2009 připojení bez problému k Nokii N8, ale za 10 min. se mi ztratí tel. seznam a někdy se mi nenačte vůbec, pouze nějaké zmeškané a volané hovory. Vše funguje, ale když najedu do telefonního seznamu, tak to hlásí - žádné záznamy-. Prosím radu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Mám GSM II v OCTAVII COMBI 1,9 TDI PD DPF 2009 připojení bez problému k Nokii N8, ale za 10 min. se mi ztratí tel. seznam a někdy se mi nenačte vůbec, pouze nějaké zmeškané a volané hovory. Vše funguje, ale když najedu do telefonního seznamu, tak to hlásí - žádné záznamy-. Prosím radu, děkuji. Taky se přimlouvám za nějakou radu mám velmi podobný problém s Nokii 5800,načte mi to s celého seznamu v telefonu zhruba 10 kontaktů nechápu proč jenom ty.Kontakty mám všechny uložené na sim kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Žena má 5800 a nemá jediný problém, kontakty má ale v paměti telefonu. Máme GSM II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates1909 Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Žena má 5800 a nemá jediný problém, kontakty má ale v paměti telefonu. Máme GSM II. Díky za info zkusím je dát do paměti tel.a uvidím jak se to bude chovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Ahoj, potřeboval bych tip na někoho šikovného z Pardubic, Hradce Králové a okolí kdo by mě do Octavie II 2008 dodělal BT handsfree, rádio mám Bolero. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Myslím, že bych ti HF mohl dodělat. Je to facelift nebo předfacelift auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Jaká je v autě jednotka? Taky se přimlouvám za nějakou radu mám velmi podobný problém s Nokii 5800,načte mi to s celého seznamu v telefonu zhruba 10 kontaktů nechápu proč jenom ty.Kontakty mám všechny uložené na sim kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superpaja Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Ahoj, tak dnes jsem na tom trošku lépe. Když zapnu BT na mobilu a pak vlezu do auta a nastartuju tak mi seznam dnes vydržel celý den a to bylo tak 8 x vypnutý motor. Vždy se seznam opět zobrazil po inicializaci MT. Jinak pro úplnost mám asi 450 kontaktů pouze v paměti telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Zapojení BT možno v Humpolci, nebo v Praze...Jednotky 1Z0035729B mám po 4000,- Sháním sady nových s kabeláží do 3000,- SZ ..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 (editace) . Editováno: 9. Prosinec 2011, autor: frydak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Ahoj všem, chci se zeptat, proč, když zapnu handsfree gsmII, tak se ozývá něco jako meluzína a do to ho i piskání. Když přidám plyn, nebo jedu na vyšší otáčky, tak je to ještě horší. Připadá mi to, jako kdybych měl v autě rušičku. Dřív jsem měl gsmIII a bylo to totožné. Něco to ruší, ale nevím co. Díky moc za rady. Tak od čtvrtka mám auto v servisu a nikdo neví co to muže rušit.V pondělí má přijít vyjádření ze Škodovky co s tím dál dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.