Říjen 9, 200915 r rSAP - remote SimAccessProfile aha, toho příspěvku přede mnou jsem si nevšiml.... Upraveno Říjen 9, 200915 r od j0ska
Říjen 9, 200915 r Děkuju za info, momentálně mám HTC Diamond, spíš teď nevím zda řešit GSM II nebo III rozdíl mezi zařízeníma chápu, ale nevím jaký je rozdíl zvenku a v ceně. Jak pozná řidič jestli je v autě GSM II nebo III? Nebo spíš co byste mi doporučili a proč, a kde to nechat udělat nebo to zvládnu sám? Sám mám HTC Touch Cruise a na GSMIII se mi nenačítá telefonní seznam. Měl jsem GSMII a tam se načítal, jenže po updatu softu v Columbusu (2664 pro hlasové ovládání) se mobil s jednotkou nespojil, takže jsem vyměnil GSMII za GSMIII. K tomu je mimochodem ještě potřeba GSM anténa. Škodovka sama v tom seznamu komp. tel. uvádí, že na HTC s WM se u GSMIII nenačte seznam. Pročti si všechny pro a proti. Upraveno Říjen 9, 200915 r od j0ska
Říjen 9, 200915 r Sám mám HTC Touch Cruise a na GSMIII se mi nenačítá telefonní seznam.Měl jsem GSMII a tam se načítal, jenže po updatu softu v Columbusu (2664 pro hlasové ovládání) se mobil s jednotkou nespojil, takže jsem vyměnil GSMII za GSMIII. K tomu je mimochodem ještě potřeba GSM anténa. Škodovka sama v tom seznamu komp. tel. uvádí, že na HTC s WM se u GSMIII nenačte seznam. Pročti si všechny pro a proti. ...tak jsem prolezl snad všechno a s tím seznamem je to prý řešeno novějším SW, stejně bych šel raději do GSMII - to vypadá, že bude kompatibilnější. Dělá to tu někdo na fóru nebo musím do servisu? P.S. moc nechápu ten problém s Columbusem, je to nějaká vlastnost nebo náhoda (nemělo by to přece mít vůbec vliv na připojení telefonu s GSMII)
Říjen 10, 200915 r nemate nekdo zkusenosti s Samsungem 8910 ma symbian 5th - mam GSM II a nenecte se seznam . Je nejaka aplikace ktera by pomohla nebo je řešení jen vymena BT jednostky Upraveno Říjen 10, 200915 r od jELDA
Říjen 16, 200915 r Hmm. S Bluetooth som dopadol ako "sedláci u chlumce". Mám Sony Ericsson C905 (a staršiu K810) a objednal som do novej OII GSM III. Zle som si pozrel zoznam kompatibilnych telefonov a nevsimol si, ze Sony Ericsson telefony su kompatibilne iba s GSMII. Co teraz ? Menit na Nokiu sa mi nechce. Mam pockat par mesiacov s tym ze sa u Ericssonu nieco kompatibilne objavi alebo si objednat GSMII ? Je mozne to nejako lacnejsie premontovat na GSM II ?
Říjen 16, 200915 r Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit M. Dobrý den, Oceňuji Váš vstřícný přístup v ochotě poradit - takových lidí už dnes moc bohužel není... Čekám na novou Octavii II s navigací Columbus, MAXI-DOT a HF GSM (UHV) III. Mám telefon BlackBerry 9000 - bude mi tato kombinace fungovat - včetně funkce r-SAP (přenos tel.seznamu, možnost vytáčet na dotykovém displeji atd...)?? Předem mnohokrát děkuji za Vaši odpověď a zdravím
Říjen 16, 200915 r Vazeni pratele, nevim kde vsude jsem narazil na dotazy typu :nefunguje TOUCH HD a Columbus, resp. GSM III. Myslim, ale ze toto vlakno je nejvhodnejsi, tak pisi sem. Protoze, jsem mel problemy a hledal reseni, vim ze tyto dotazy jsou roztrouseny ruzne. Prosim, jestli uvidite, ze ma nekdo problem, odkazte ho sem. A ted k reseni: Zkousel jsem vsechno mozne, napr. zakazat kontrolu pin, nepovolit beam, samozrejem zapnout rsap, i nektere programky od treti strany. Problem vsak byl velmi jednoduchy: A TO NEKOMPATIBILNI serie SIM karty, znacena #B, operatora T-mobile. Jedna se pomerne novou a hodne rozsirenou kartu, proto muze tento problem potkat mnoho z Vas. V prodejne T mobile mi byla vymenena za typ #LB a ta okamzite fungovala, vcetne nacitani telefonniho seznamu i z telefonu (ne pouze ze SIM). Vycte i volana cisla, sms apod. Jak jsem se docetl mohou byt nekompatibilni i jine serie, takze doporucuji #LB. Doufam, ze to nekomu pomohlo a usetri vice casu nez ja. Zatim se mejte Rivelino
Říjen 16, 200915 r Píšou to i v tomto dokumentu na stránkách Škodovky. Mě by zajímalo jaký máš soft v Columbusu a jakou verzi jednotky GSMIII. Já mám kartu od O2, HTC Touch Cruise, Columbus 3T0 se softem 2664 a jednotku BT HF 5N0 035 730 B HW15 a SW8502 a seznam z telefonu se mi nenačítá (
Říjen 16, 200915 r Píšou to i v tomto dokumentu na stránkách Škodovky.Mě by zajímalo jaký máš soft v Columbusu a jakou verzi jednotky GSMIII. Já mám kartu od O2, HTC Touch Cruise, Columbus 3T0 se softem 2664 a jednotku BT HF 5N0 035 730 B HW15 a SW8502 a seznam z telefonu se mi nenačítá ( Ale pozor na ten dokument ! Tie tabuľky sú veľké a ja som si nevšimol, že sú dve. Pre GSM II a pre GSM III. No a SE sú komatibilné iba s GSM II. :| Moja chyba, ale bacha na to.
Říjen 16, 200915 r ...nevíte někdo zda když mi někdo volá na gsmIII tak jestli uvidímten hovor v přijatých hovorech na telefonu?
Říjen 17, 200915 r Zajímává možnost! GSMIII jednotka není normálně vidět. Musí se nastavit viditelnost na maxidotu. Telefon - Bluetooth - viditelnost. Ta je jen na 3 minuty. Kontakty lze posílat jenom jednotlivě (alespoň na Windows Mobile), protože se odesílají jako vizitka. Po odeslání na maxidotu zvolit uložit. Telefon se taky zepá jestli uložit - na něm dát ne. Dost limitující je, že se nesprávně přenesou znaky s diakritikou. Třeba místo písmena č je e s obrácenou čáskou nebo jméno s písmenem ť se u tohoto písmena ořízne atd. Na Columbusu kontakty nejdou editovat. Posílání kontaktů přes BT je to určitá cesta jak dostat často používané kontakty do menu na navigaci a potom na ně funguje i hlasové ovládání. Upraveno Říjen 17, 200915 r od j0ska
Říjen 18, 200915 r Rád poradím...rozhodně si myslím, že tohle hodně pomůže a jak jsi napsal ne všechny čísla člověk potřebuje...
Říjen 18, 200915 r Je to sice zdlouhavé, ale cesta tudy určitě vede. Neví někdo jak se dá vymazat uložený profil v BTHF jednotce? Potřeboval bych znovu spářit telefon, protože se mi nechce připojovat. Do auta se připojují 2 telefony a jeden z nich chci ponechat a druhý smazat, ale jak? Napadá mě přes VAG, ale tam nejdou asi mazat jednotlivě.
Říjen 18, 200915 r Problém je, že když se telefon nepřipojí, tak se do toho menu na maxidotu nedostanu.
Říjen 18, 200915 r Druhý telefon pořád někde lítá Ale teď už je doma, tak to zkusím. Upraveno Říjen 18, 200915 r od j0ska
Říjen 29, 200915 r Autor ahoj, ja mam takyto problem, chcel by som do Golfu V s červeným maxidotom namontit BT sadu, niekde na fore som cital ze v jednotkach je rozdiel ci su pre maxidoty s bielym alebo s cervenym displayom, nasiel som ze by som mal pouzit typ 1Z0035729B, telefon chcem pouzit nokia 6500 slide, nemaš nahodou info či tento typ jednotky komunikuje s maxidotom a RNS 510 navi.....dakujem za pripadne info...moc sa v tom nevyznam Rozdíl je v typu maxidotu (DDp/KPB), toto se ale dá nakódovat diagnostikou. Takže proč ne hledej spíš .C (HW35, SW 170)
Říjen 29, 200915 r Autor Mám jeden možná hloupý dotaz. Mám GSM II s Bluetooth a PDA HTC TOUCH HD. Ovládat telefon včetně seznamů volaných a přijatých čísel jde OK. Zajímá mě jde-li přes Handsfree sadu a bluetooth přehrávat MP3 (aby to šlo přes repro Nexuse). Dále jak seřadit telefonní seznam podle příjmení a ne podle jmen. Díky za info. funkce se jmenuje A2DP alias Audiostreaming. Tato bohužel není podporovaná v handsfree jednotkách. Počkej si na termín KW22/10, dočkáš se...
Říjen 29, 200915 r Autor Nainštaloval som si do Octavie II GSM III.Zdá ,že všetko pracuje normálne ale adresa 77 vypisuje závady: 02791-Telephone baseplate (R126) 02794-Shareware version. To decode all DTCs 009 - Please register/Activte 02749-Shareware version. To decode all DTCS 004 - Please register/Activte Telefon mám Nokiu 6120c. Poradte ako odstrániť chyby. A co třeba zkusit originál kódování 20121???
Říjen 29, 200915 r Autor Dobrý den,Oceňuji Váš vstřícný přístup v ochotě poradit - takových lidí už dnes moc bohužel není... Čekám na novou Octavii II s navigací Columbus, MAXI-DOT a HF GSM (UHV) III. Mám telefon BlackBerry 9000 - bude mi tato kombinace fungovat - včetně funkce r-SAP (přenos tel.seznamu, možnost vytáčet na dotykovém displeji atd...)?? Předem mnohokrát děkuji za Vaši odpověď a zdravím pozdě, ale snad přeci Fungovat nebude nutný nový SW jednotky. K dispozici na PM
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.