brunda Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) tak mam zapojeno bt 1Z0035729 A s columbem telefon se spoji ale nejde me zvuk je nutny mikrofon?mam na RSN510 hlasove navadeni.,pri hovoru me druhy neslysi jakoby nesel mikrofon ve svazku byl jeste stineny drat 2 konektory ale ty nevim kam napojit .prosim o radu diky Editováno: 13. Červenec 2013, autor: brunda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 takze mikrofon jsem ve stropnici nasel je zapojenej do radia ale od bt jednotky vede gablik mikrofonu a ten nevim kde zapojit nevi nekdo na ktery piny nebo se musi sdvojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 vyreseno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 vyreseno Ahoj, prosim napis ako si to vyriesil? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 proste jsem nemel zapojenej mokrofon od jednotky do radia takova prkotina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Tak jsem koupil auto a manuál je v němčině,nemohu rozchodit telefon,vše se stáhlo a na maxidotu zadám volání a po chvilce je ukončeno bez vyzvánění,Když mě někdo volá tak se to zobrazí na maxi.ale vše je hluché,na telefonu se mě automaticky přepnou sluchátka a nic neslyším.V loketce je konektor,nemá být spojen s telefonem?Jednotka pod sedadlem je plechová s označením 1Z097181362U.Nedá se někde stáhnout manuál? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 http://www.skoda-auto.cz/ke-stazeni/palubni-literatura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Ahoj Kluci,tak nevim zda uz se to tu resilo,ale prosel jsem uz hodne temat a nenasel, mam gsm III vse funguje super ale jsem trochu neslysici a musim zvuk davat dost nahoru a pri tom slysim ruseni od motoru neda se jednotka odrusit aby me do ni nesli zvuky z auta?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Kuci,mam mr 08,maxik,columb,multifuncni volnat bez telefonu. Jakou jednotku bych mel sehnat aby mi to fungovalo na maxiku,hlasove a na columbovi. ? Obj číslo origo svazku na to dopojeni někdo ma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 žádné objednací číslo svazku neexistuje, jednotek je více druhů, záleží jaký máš telefon a zda chceš rsap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Já mám v autě r.v.2008 tuto jednotku 1Z0 971813 62U to je ale rok 2005 jak je to možné?Je nalepen štítek v servisce,pokud ho tam někdo nanalepil dodatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 to co jsi napsal je číslo krytu HF jednotky, toto není číslo jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 žádné objednací číslo svazku neexistuje, jednotek je více druhů, záleží jaký máš telefon a zda chceš rsap a podle ceho bych pak mel ten svazek koupit ? jednotku snad 1Z0035729B ta by snad mela fachat na před FL s columbem a maxikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 svazek zvlášt se koupit ve škodovce nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 svazek mám, jestli cheš, tak mi napiš SZ jednotka 729B funguje s Columbem v OII predFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Mám prosbu ohledně kompatibility: Mám OII FL 2008, MR 2009, origo Columbus (jen aktualizovaný fw) a GSM III 5NO 035 730 A, SW: 4100, HW: 015. Se starou Nokií to bylo v pohodě, ale s novým Samsung Galaxy Mega GT-I9205 (Android 4.2.2) se ani nedokončí spárování. Mobil hlásí spárováno, HF ne a v tomto stavu zůstává "viset". Protože mi obyčejná přenosná BT sada s telefonem chodí, uvažuji o přechodu na GSM II, něco jako 1Z0 035 729 B. Jaký typ sady mohu pořídit? Případně: nemáte ji někdo volnou? Alternativou by asi byly nové sady GSM III, u kterých je možné rSAP vypnout. Předpokládám, že jde o 3C8 035 730 C, nebo by šla i jiná, např. 3C8 035 730 B ? Předem moc dík, Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 obě ti pojedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakaj Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) Zdravím, Mám OII FL r.v. 2010, multifunkční volant, v autě je GSM II s přípravou pro telefon.. telefon HTC One V telefon je spárovanej v pohodě, načte se z něj tel. seznam, ale nemůžu se nějak dostat do nastavení Bluetooth a dalších voleb v položce "Telefon" na MaxiDotu.. V návodu (viz. obrázek) je x položek, které tam nemám (nebo nevím jak se na ně dostat), teď tedy ani nemůžu jijak spravovat spárované telefony apod. Já když zvolím na MD položku "Telefon" tak se mi tam objeví jen "Tel. seznam" "Volaná čísla" "Nepřij. hovory" a "Zpět"... Tak jak se teda mám dostat na ostatní položky? Díky za rady! Editováno: 20. Srpen 2013, autor: lakaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Zdrarec chlapi - tak mam takovy dotaz. Chtel kamarad na Slovensku by chtel sehnat novou jednotku HF BT sady, kterou ma od vyroby 5N0 035 730 A (umi jen RSAP) a nahradit ji novou. Co krom jednotky bude zapotrebi? Predpokladam, ze kabelaz je shodna, jen se bude muset udelat nove kodovani? Nebo? Diky za tipy a pripadne i za nabidku jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 vyměnit jednotku, nakodovat a dodělat A2DP kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Dodatečně i já děkuji za potvrzení kompatibility. A2DP kabeláž je potřeba jen kvůli poslechu stereo hudby z mobilu, nebo je podmínkou pro funkci HF? Kolik je s tím práce (tahá se od HF sady pod sedačkou ke Columbusu ?) a na kolik asi to vyjde? Moc dík, Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 (editace) Stereo zvuk je potřeba jen pro poslech hudby z mobilu. Jsou to jen dva vodiče navíc mezi jednotkou HF a rádiem. Vodiče včetně pinů můžu dodat. Barvy sedí. Černomodrá a černozelená. Práce je s tím celkem dost. Rádio ven, kastlík spolujezdce ven, kryt prahu ven. Editováno: 27. Srpen 2013, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Takže asi zůstanu u výměny GSM sady. Columbus na muziku není špatný... Dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 Neví někdo kde sehnat jednotku 1Z0035729B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2013 ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.