John1976 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 3C8 035 730 D, 3C8 035 730 E tyto jsem mel v moji OII. Volant, hlasove ovladani, maxidot vse fungovalo na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Zdravím, mám v O2 před fl 2007 dodělaný columbus a HF 3c8 035 730 C. Maxidot mi položku telefon zobrazí, ale nejde vybrat, columbus ukazuje telefon nepřipojen a nejde nic zvolit. Zkoušel jsem i Polar FIS, který by snad měl umět připojit k před fl budíkům GSM III jednotku, ale nezpozoroval jsem změnu. BT v telefonu žádné zařízení nevidí. Předpokládám, že párování musím provést přes maxíka. Nenapadá mi jak to vyřešit. Prozatím by mi stačilo, kdybych dokázal přes diagnostiku telefon do HF přidat, ale to jsem nikde nenašel jak. Po připojení HF jsem pouze nakodoval GW, kodování HF mám 080000000100010000000101 a je vše bez chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 (editace) Nemám s tím zkušenosti, ale není to tím, že 3C8 s indexem C komunikuje přes BAP, ale předFL budíky vyžadují DDP? Každopádně já teď mám BT z budíků úplně odkódované a i přesto se jde na něj normálně připojit a telefonovat... Editováno: 31. leden 2018, autor: Aleš Veigend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Máš pravdu, je to problém v komunikačních protokolech. Nakonec jsem to vyřešil v Polar FIS, kde je nutné zapnout emulaci BT a poté již bylo možné položku v menu otevřít. Každopádně teď řeším problém s telefonem xiaomi, který připojuji přes rSAP a je vše plně funkční. Jen po odpojení se již telefon do sítě nepřihlásí a je nutný restart. Předpokládám, že to je problém samotného telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zdravím pánové, koupil jsem Superba Combi 2014, Maxidot, Columbus, HF jednotka pod sedačkou 3C8 035 730 D a za nic na světě nedokáži spárovat s telefonem. V Maxidotu ani položku telefon nevidím :-( Když dám vyhledávat na svém Honoru 7, tak nenajde vůbec nic a když vyhledávám na manželčiném Samsungu S6, tak najde MAC adresu bez dalšího označení, ale spárovat se nedokáže. Zaráží mě, že ta položka není ani v Maxidotu, to se musí nějak aktivovat přes diagnostiku či co s tím? Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 A co hlásí columbus když zmáčkneš tlačítko phone? Ztlumí se, nebo se zobrazí menu handsfree? HF jednotka by sama o sobě neměla nic vysílat dokud nedáš na maxíku vyhledat zařízení, tj na telefonu musíš mít zapnutou viditelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Puštěné rádio, zmáčknu Phone, tak se ztiší a zobrazí přeškrtlý reproduktor a nic jiného. Menu rádia zůstane. V Maxidotu právě odkaz Telefon vůbec nemám, na telefonu zaplou viditelnost mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 vyřešeno :-) naprdlo mě to, odjel jsem se sedačkou, vyndal kryt, rozpojil a znovu zapojil konektory BT jednotky a ejhle už to frčí zcela bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Tak to ani rádio HF nevidí. Zkontroloval bych pojistku, zapojení konektoru do HF, poté případně dát na diagnostiku. Jinak se nic kódovat nemusí aby se zobrazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 Zdravím mam taky menši problém mam autorádio swing a originál bluetooth sadu s označením 7P6 035 730 C všetko fungovalo ako malo a teraz po kúpe nového telefónu Huawei P20 ktorý ma už bluetooth verziu 4,2 tak už sa s nim neviem spojiť píše ze je nekompatibilný co s tým ? treba novu jednotku alebo ako to vyriešiť ? Jedná sa o Octaviu 2 FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 zdravím všechny mám octavia II 2007 radi Streem HF jednotku hliniková začínající 5P0. Bohužel přestala fungovat. Chtěl bych si pořídít novou, tak přemyšlím zda by tam šla dát taková která by už podporovala i A2DP přehrávání hudby. Chtěl bych poradit zda by to šlo a jaké je označení takové jednotky. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Ano je, ale nebude ti ukazovat nic na maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodak Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 to bych asi přežil. Protože když někam volám vždy vytáčim přez telefon protože seznam se mi načítal jak se mu chtelo a to samé i s pamětí volaných čísel. Ale asi tedy nepůjde ani zvedat hovor přez pravou páčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Pánové, prosím vás, už tohle téma dlouho nesleduju tak se zeptám. Je nějaká jednotka která by přijatelně fungovala v MR 06 s Maxidotem? Telefon čistej Android 8.1 a verze BT 4,2. Děkuji za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bereda2020 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Když jsem si nedávno dodělával HF, tak jsem čerpal z těchto stránek: http://www.vwglobe.cz/faq/passat-3c/jak-spojit-android-iphone-a-blackberry-s-vw-bluetooth-premium-hands-free/ PS: při výrobě vlastní kabeláže mi zbyl konektor co se připojuje do jednotky, komplet, včetně kontaktů. Kdyby byl zájem, můžeme se domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) Děkuji za odkaz. Já HF v autě mám, ale budu měnit telefon a s ním si ta stará jednotka 5P0 862 335 moc nerozumí. Se starým telefonem mi načetla kontakty ze SIM a mohl sem na Maxidotu vytáčet hovor ze seznamu a když někdo volal a byl v seznamu, tak sem věděl kdo volá. To s novým telefonem nejde, a bohužel když mi někdo volá tak se ani neslyšíme, jen když volám já, tak je hovor OK. Nepotřebuju nic než volat a mít seznam abych mohl volat jako do teď. Editováno: 12. Listopad 2018, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas I Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Zdravím , mám na vás dotaz , mám Octavia II 2009 Elegance po fl a v ní "výbornou" jednotku 5N0 035 730 A. Leta jsem s ní měl trpělivost a teď trpělivost přetekla. Koupě telefonu vždy probíhala zkusit, když tak vrátit. Prodejci mobilů o rsapu nikdy neslyšeli. Poslední kapkou bylo, že mobil přestal po vypnutí auta přijímat hovory a sms do doby než zavolám já,nebo ho restartuji. Nevím jestli je to "supr" funkcí rsap nebo abgreid mobilu na Android 7.0. Může mi prosím někdo poradit za jakou jinou jednotku to můžu vyměnit ? Ale bez RSAPu. Auto je bez navigace (žádný Columbus) mám tam klasické radio a Maxi Dot (display mezi budíky černobílý). Jde mi hlavně o spárování mobilu pro telefonování . Zbytek funkcí by byl jen bonus. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 6. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 Samsung, Sony, HTC rsap umí vždycky, Honor/Huawei nikdy... jen příklad http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 samsung sony htc umí rsap vždy????? to těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 od Androidu 6.0 MM ho umí nativně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 S Honorem žádný problém s originál jednotkou, ať už starší Honor 7, tak nový Honor 10, fungují oba naprosto perfektně. Jen na začátku se nechtěla jednotka spárovat, tak jsem jí "zresetoval" odpojením konektoru od sítě (což jsem řešil tady na foru) a od té doby vše na jedničku, spojení tak do 10-15 sekund od zastrčení klíčku, synchronizace seznamů taktéž obratem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Šulda si psal o kód jednotky: 3C8 035 730 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas I Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 No s telefonem už jsem si zvykl, že musím mít Samsung galaxy nebo Ačkovou řadu. To vše leta letoucí fungovalo (sice s výhradami ale budiž. Třeba supr je, když dojde během jízdy SMSka. Přečíst na Maxi Dotu lze tak jedna z 10 a v telefonu ji nemáte. Musí se pak pracně lovit ze SIM karty, a takto bych mohl pokračovat.... :-) ) Ale teď po nějaké aktualizaci se telefon nechce po vystoupení z auta přihlásit do sítě. Do sítě se přihlásí , až někomu zavoláte vy, nebo telefon restartujete. Je to supr. Máte půl dne klid a pak 17 zmeškaných hovorů. Nevíte někdo co s tím, krom rady ať tu jednotku vyhodím Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eidamak Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Dobrý den pánové, Dnešním dnem, jsem se stal hrdým majitelem Octavie 2 rok výroby 2005. Výbava vozu je elegant, s multifunkčním volantem a rádiem audience mp3 s cd měničem (viz. Foto).. A jelikož jsem od přírody zvědavý, začal jsem hned zjišťovat co vůz umí.. Na palubní desce vedle rádia mám originální držák telefonu s adaptérem, na kterém je ze zadní strany napsáno, že je na nějaký typ sony ericssonu.. (samozřejmě zastaralého) Začal jsem se zajímat a na internetových fórech jsem se dočetl, že adaptér slouží pouze k dobíjení telefonu a jinak komunikace probíhá přes bluetooth. Pokoušel jsem se tedy spárovat s telefonem pomocí multifunkčního volantu můj telefon, ale marně. Tak sem se opět pustil do pátrání a dočetl se, že záleží na typu jednotky (jestli podporuje) , která je pod sedadlem spolujezdce ( v mém případě 5P0 862 335) a zda-li je v ní bluetooth anténa.. Udělal jsem fotky a v této chvíli bych chtěl poprosit o radu.. Podporuje tato jednotka bluetooth? A pokud ano, jak to rozchodit? Doufám, že jsem svůj dotaz správně zařadil .. Děkuji za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Zasunout bt anténu a diagnostikou povolit bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.