Přejít na obsah

bigduck

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bigduck

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. S Honorem žádný problém s originál jednotkou, ať už starší Honor 7, tak nový Honor 10, fungují oba naprosto perfektně. Jen na začátku se nechtěla jednotka spárovat, tak jsem jí "zresetoval" odpojením konektoru od sítě (což jsem řešil tady na foru) a od té doby vše na jedničku, spojení tak do 10-15 sekund od zastrčení klíčku, synchronizace seznamů taktéž obratem.
  2. můžeš něco např.? v 7Jx16 ET45 tam jsou totiž jen 2 druhy s tlustými paprsky a ty se mi nelíbí, jinak v tomto rozměru nic
  3. Mě právě zaráží, že je nemají mezi těma stovkama dalších typů na e-shopu, navíc tam mám zajímavou slevu...
  4. Díky pánové, to je ono :-) ale na Škoda shopu je nemají, v inzercích jsem taky nikde nenašel, nenapadá Vás kde koupit?
  5. Pánové, prosím help, co je tohle za typ disku? Nikde ho nemůžu na Škodě najít, ani v žádných inzerátech, nikde nic :-( Docela bych ho bral na zimu. Díky
  6. Už jsem vyřešil. Naprdlo mě to, popojel jsem sedačkou, sundal kryt a vytáh kabel z BT. Zastrčil, v menu Maxidotu Telefon je a hned napoprvé spárován. Předtím vůbec auto o BT nevědělo, ani Maxidot, ani Columbus. Nevím, co to mohlo způsobit, snad jedině přepnutí z DE na ČJ :-)
  7. vyřešeno :-) naprdlo mě to, odjel jsem se sedačkou, vyndal kryt, rozpojil a znovu zapojil konektory BT jednotky a ejhle už to frčí zcela bez problémů
  8. Puštěné rádio, zmáčknu Phone, tak se ztiší a zobrazí přeškrtlý reproduktor a nic jiného. Menu rádia zůstane. V Maxidotu právě odkaz Telefon vůbec nemám, na telefonu zaplou viditelnost mám.
  9. Zdravím pánové, koupil jsem Superba Combi 2014, Maxidot, Columbus, HF jednotka pod sedačkou 3C8 035 730 D a za nic na světě nedokáži spárovat s telefonem. V Maxidotu ani položku telefon nevidím :-( Když dám vyhledávat na svém Honoru 7, tak nenajde vůbec nic a když vyhledávám na manželčiném Samsungu S6, tak najde MAC adresu bez dalšího označení, ale spárovat se nedokáže. Zaráží mě, že ta položka není ani v Maxidotu, to se musí nějak aktivovat přes diagnostiku či co s tím? Díky za každou radu.
  10. Zdravím pánové, koupil jsem Superba Combi 2014, Maxidot, Columbus, HF jednotka pod sedačkou 3C8 035 730 D a za nic na světě nedokáži spárovat s telefonem. V Maxidotu ani položku telefon nevidím :-( Když dám vyhledávat na svém Honoru 7, tak nenajde vůbec nic a když vyhledávám na manželčiném Samsungu S6, tak najde MAC adresu bez dalšího označení, ale spárovat se nedokáže. Zaráží mě, že ta položka není ani v Maxidotu, to se musí nějak aktivovat přes diagnostiku či co s tím? Díky za každou radu.
  11. asi se budete smát, ale než jsem se k tomu dostal, tak jsem projel po 2 měsících myčkou a ejhle mlhovka funguje
  12. díky za konkrétní tip, zkusím
  13. už jsem prošel všechno a jinde asi problém být nemůže (ano mám tohle tažné na obytňáky, kdy se mlhovka na autě vypíná po zapojení přívěsu), neměl by někdo nákres 13 polové zásuvky, abych věděl, co případně propojit na zkoušku...
  14. Ahoj, můžete mi zkusit poradit se zadní mlhovkou? před měsícem nefungovala, takže jsem vyzkoušel vše co se dalo (žárovka, pojistka, spínač světel), nakonec to bylo polorozpojenou hadicí zadního ostříkovače, kdy do kontaktů vnikla voda, 2 kabely k mlhovce jsme spojili natvrdo a bylo vše OK teď po měsící opět mlhovka nefunguje, ani jedním z výše uvedeného to není, při zapojení přívěsu zcela bezproblémů na přívěsu svítí ještě mě napadá, někdo někde psal, že to může souviset s komfortkou? (ve stejné době mi nejspíš odešlo rozsvěcení vnitřního světla u spolujezdcových dveří) nebo tažným? mám 1,9TDI, 81kW, MR2001, 13-polové tažné na obytňák z výroby Díky za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...