Steirn Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Takže...slíbené zkušenosti... Konečně jsem se dočkal tepla a vrhl se na to...už nekoupím nic jinýho... Práce maximálně jednoduchá - natřít, lišty nelišty, plasty neplasty, potom rozetřít vlhkým hadrem a po zaschnutí vyleštit...úplná brnkačka bez bíle zas...ných plastů...Doporučuju to dělat na dvě půlky auta...aspúoň mně to tak vyšlo...začal jsem po jednotlivých částech, ale protože jsem voskem nešetřil, tak ta půlka auta byla tak akorát...dodělam jsem na konec a mezi tím to zezačátku už oschlo...:-) Jen to leštění...:-)))) Za těch 230,- bomba...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 mozes byt konkretnejsi, aky presny typ Trurtle Waxu si pouzil? Ja mam pripraveny s teflonom, a cakam az bude teplejsie, teraz niesom doma, jedine doma mam hadicu s vodou a cas, ak vyjde piatok a sobota pekna tak voskujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 ,,,,teď jsem se byl podívat...ClearVue se jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 ,,,,teď jsem se byl podívat...ClearVue se jmenuje... hmm o takom som este nepocul, nastudujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 To bude asi tohle ne? Clear Vue Wax Revoluční autovosk v tekuté formě, který nezanechává bílé skvrny na skle a lištách a to jak při, tak ani po voskování. Je vhodný pro všechny druhy laků.. WEI kód popis obsah DMC TW-5199 Clear Vue Wax 500ml 160,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Jo. Jen já v zimě kupoval s jinou cenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 ukázka lesku... a to je to focený s polarizákem...a trošičku přeostřený...: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Tak to je paráda, krásnej lesk, jen na něj narazím, koupím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 ukázka lesku... a to je to focený s polarizákem...: Cece bez toho filtru by jsme prisli o oci Presnou cenu nevim, tohle jsem nasel na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Vyzerá to dobre, len ešte niekto hoďťe fotku tej ech si to zafixujem aj opticky. Rád to vyskúšam. BTW, polarizákom neodstrániš odlesky z celého auta. Vždy len z istej časti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 8. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Diamant: Mám ho v autě, zejtra blejsknu... K polarizáku...polarizák všeobecně hůř polarizuje kovový odlesk...byl to vtip http://galerie.fotografovani.cz/foto/steirn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Kde to v Praze koupím,at si to nemusím objednávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...kosmetika&st=50 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...l=autokosmetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 slíbené foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Steirn - díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Tady mám komplet sortiment těch zázračnejch leštidel....můžu to někomu poslat , pokud je zájem. Turtle_Wax.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sFrenkie Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 http://galerie.fotografovani.cz/foto/steirn sice to sem nepatří, ale krásné fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steirn Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 sFrenkie: Děkuju, já ten link hodil jen proto, že když už něco píšu o polarizáku...tak o něm něco vím...a používám...:-) Ale jsme u Fábinek, takže... http://galerie2.kvalitne.cz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.