wladko1307 Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Ahojte prosím o radu nedávno som kúpil Octávku 1.6 74kw AKL, všetko OK až na jednu vadu. Stále mi trhá motorom pri rozjazde do 2000ot. Potom to už ide plynule a hladko. Auto má celkom dobrý ťah. Vag neukazuje žiadnu závadu. Vyčistil som klapku a vymenil palivový a vzduchový filter. Sacie vyzerá nepoškodené kontroloval som to. Až tak moc sa do toho nevyznám. Nemôže to robiť snímač otáčok??? Ešte som spozoroval jednu vec, ked pri jazde z kopca pustím plyn a jemne držim na nom nohu tak sem tam mi ho trošku stiahne. Otáčky mám za tepla nerovnomerné kolísavé. Nechcem to dávať do orig. servisu. Mám s tým zlé skúsenosti, vymenia polku auta a bezvýznamne. Po čase sa zistí že je to pár korunová záležitosť. Za každú radu som vďačný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaucman Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Tohle bych tipoval na lambda sondu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 5. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Tohle bych tipoval na lambda sondu. Ale ked je v ťahu lambda sonda. Tak prečo ju VAG nehlási??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vopina Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 U mně to dělaly svíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.