comod Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Zdravim, hledám šikovného elektrikáře nebo ani nemusí být elektrikář, který by mi zapojil led pásky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Zajed treba ke garnymu ten to delal me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 9. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2009 A z jaké části Prahy je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Zdravim,hledám zručného člověka, který by mi namontoval a zapojil led pásky na nárazníku. Nejlépe z Prahy a okolí. jestli by jsi obětoval cestu 64km od Prahy směr sever, tak není problém.Elektrika je moje hobby ;-) viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1255405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenduláč Vloženo 13. Květen 2022 Sdílet Vloženo 13. Květen 2022 Zdravím všechny, potřeboval bych doporučit nějakého šikovného autoelektrikáře, nejlépe v Ústeckém kraji, který by mi zapojil multifunkční volant a poradil ještě s nějakými drobnostmi na octavii 1.9 Tdi rv. 2002. Předem děkuji za odpovědi. Zdeněk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.