Publikováno Září 9, 200915 r Čau,mám 2.5TDI a zdá se mně že oproti 1.9TDI mám dost hlučnej motor. Zdá se mně to nebo to tak je správně že je 2.5 hlučnější? Dík
Září 9, 200915 r Ja jel v obouch a muzu rict tez, ze 2.5 je uchu lahodici vice U 1.9TDi je nejvetsi problem s vlnovcem , kterej kdyz tam das tk se komfort podstatne zvedne
Září 9, 200915 r jo,to je pravda.taky jsem ustavoval výfuk,ale to je takový rezonanční hluk,né hluk motoru.Jinak osobně když jsem přesedlal z 2,5 TDi na 1,9 tak jsem se zhrozil.připadalo mi to jako bych sednul do traktoru.Za prvé hluk a za druhé vibrace,které v 2,5 nejsou.
Září 9, 200915 r Tak tak Komfortem to je urcite jinde Vykon se da urcite u 1.9 resit lepe pak tu je spotreba naklady atd Ale 2.5 je vice se hodici do superba Nejlepsi by bylo dat tam 3.0TDI 177kw
Září 29, 200915 r Je to trosku offtopic, ale kdyz uz mluvite o hluku motoru - pred tydnem jsem zkusil na 1,9 dat 17" kola s novejma Bridgestonama Potenza a dela to za jizdy takovej kraval, ze motor slysim jen kdyz nastartuju... Jen nejak nevim, jestli mam prodat jen ty plaste, nebo cely sedmnactky a vratit se k 16"... Upraveno Září 29, 200915 r od alpha
Říjen 4, 200915 r Ja jel v obouch a muzu rict tez, ze 2.5 je uchu lahodici vice U 1.9TDi je nejvetsi problem s vlnovcem , kterej kdyz tam das tk se komfort podstatne zvedne Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat?
Říjen 4, 200915 r Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat? Neni tam dej ho co nejblize k motoru
Říjen 9, 200915 r Autor Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat? Jakej má vlnovec vliv na jízdu?Co se změní? Upraveno Říjen 9, 200915 r od petr vlach
Leden 1, 201411 r chalani tak ako je to stym vlnovcem u 1.9 je tam? dost mi to duni a aj rezonuje. musim s tym nieco spravit, mate s tym uz niekto nejaku skusenost? diky
Leden 4, 201411 r Tichá jako tichá :-) V6 ma klidnější chod díky dvěma válcům navíc :-) Spíš mě zajímal jaky tam patří ten vlnovec a jak velký to ma vliv na dunění :-)
Březen 4, 201411 r Tak na budúci týždeň idem do toho. Dnes sme sa na to pozerali. V tom spoji mi to trosku podfukovalo, strasne to uz duni. Vyreze sa to a navari sa tam nejaky vlnovec, ako to dopadne potom napíšem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.