petr vlach Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Čau,mám 2.5TDI a zdá se mně že oproti 1.9TDI mám dost hlučnej motor. Zdá se mně to nebo to tak je správně že je 2.5 hlučnější? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 já měl oba a řekl bych pravý opak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petřík junior Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Ja jel v obouch a muzu rict tez, ze 2.5 je uchu lahodici vice U 1.9TDi je nejvetsi problem s vlnovcem , kterej kdyz tam das tk se komfort podstatne zvedne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 jo,to je pravda.taky jsem ustavoval výfuk,ale to je takový rezonanční hluk,né hluk motoru.Jinak osobně když jsem přesedlal z 2,5 TDi na 1,9 tak jsem se zhrozil.připadalo mi to jako bych sednul do traktoru.Za prvé hluk a za druhé vibrace,které v 2,5 nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petřík junior Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Tak tak Komfortem to je urcite jinde Vykon se da urcite u 1.9 resit lepe pak tu je spotreba naklady atd Ale 2.5 je vice se hodici do superba Nejlepsi by bylo dat tam 3.0TDI 177kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpha Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) Je to trosku offtopic, ale kdyz uz mluvite o hluku motoru - pred tydnem jsem zkusil na 1,9 dat 17" kola s novejma Bridgestonama Potenza a dela to za jizdy takovej kraval, ze motor slysim jen kdyz nastartuju... Jen nejak nevim, jestli mam prodat jen ty plaste, nebo cely sedmnactky a vratit se k 16"... Edited September 29, 2009 by alpha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sejis Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 2.5 je vážně trochu jinde ,než 1.9........takovej dospělej motor už od poslechu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Ja jel v obouch a muzu rict tez, ze 2.5 je uchu lahodici vice U 1.9TDi je nejvetsi problem s vlnovcem , kterej kdyz tam das tk se komfort podstatne zvedne Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelSv Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 2.5 je krásná hudba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petřík junior Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat? Neni tam dej ho co nejblize k motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 tak já to skusim v com bude rozdiel, bude to tichsie???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr vlach Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 (edited) Vlnovec tam uz je ne? Pripadne kam ho mam dat? Jakej má vlnovec vliv na jízdu?Co se změní? Edited October 9, 2009 by petr vlach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostbuster Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 chalani tak ako je to stym vlnovcem u 1.9 je tam? dost mi to duni a aj rezonuje. musim s tym nieco spravit, mate s tym uz niekto nejaku skusenost? diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airman64 Posted January 1, 2014 Share Posted January 1, 2014 Taky by mě to zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drizzy Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 2.5 TDI GOOOOOOO Honziku dit vis 2.5 tdi je tichoucka oproti 1.9 tdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airman64 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Tichá jako tichá :-) V6 ma klidnější chod díky dvěma válcům navíc :-) Spíš mě zajímal jaky tam patří ten vlnovec a jak velký to ma vliv na dunění :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostbuster Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Tak na budúci týždeň idem do toho. Dnes sme sa na to pozerali. V tom spoji mi to trosku podfukovalo, strasne to uz duni. Vyreze sa to a navari sa tam nejaky vlnovec, ako to dopadne potom napíšem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts