Publikováno Září 10, 200916 r Mam zamracenu kapotu a uz mi dost kvitne, potreboval by som zistit ake upravy mam spravit rsp dat niekomu spravit, aby to nieco vydrzalo....Neni som lakyrnik.... kolko barvy mam dat namiesat na celu kapotu ? Nemate niekdo skusenost ?
Září 10, 200916 r Tiger ak ti to aj puka tak tam daj laminat nastriekat plnicom prebrusit a kup cca 2 dcl farby to bude stacit a este sa aj zvysi zalezi aky je lakernik ja stale kupujem dcl na vyse lebo vsetko sa moze stat moze sa farba rozliat a tak
Září 10, 200916 r Autor Tiger ak ti to aj puka tak tam daj laminat nastriekat plnicom prebrusit a kup cca 2 dcl farby to bude stacit a este sa aj zvysi zalezi aky je lakernik ja stale kupujem dcl na vyse lebo vsetko sa moze stat moze sa farba rozliat a tak Laminat? ja ju mam normalne nadvaranu takze neviem ako ten laminat myslis? ak na to tak to bude pukat aj tak nie? Upraveno Září 10, 200916 r od TiGeRZ
Září 10, 200916 r no ja viem ze ju mas nadvaranu ale ta kapota pracuje a furt puka aspon co ja viem ak prekrijes zvary laminatom tak nebude .. .
Září 10, 200916 r Velice dobrý na takovéto úpravy je kyt se sklokeramickým vláknem,velice se nám s kámošem osvědčil při různých tuning úpravách rapida,a že jich tam bylo.Dodneska mu nic neprasklo.
Září 10, 200916 r Autor no a nebude vidiet nejako ten skok az sa tam do vlakno ? Vedia to robit aj lakyrnici?
Září 11, 200916 r To se řekne zabrousí,ale ty sklokeramický vlákna zabrousit do hladka je nemožné. Nutnost přestříkání špryctmelem.
Září 11, 200916 r To jsem zapoměl napsat že po zbroušení jsme to ještě přetáhli normálním kytem a zbrousily do hladka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.