Smilda Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit co mám dělat, když mi auto za studena špatně startuje, ale když naskočí (napodruhé občas) tak začne šíleně kouřit. Když ho po 2sek chcípnu a nastartuju znovu tak chytne v pohodě. Nevíte někdo co s tím je? jedná se o Octávii TDi 81kW r.v. 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 vag, podivat se na startovaci davku a dystrak dostelovat. jinak me to dela pretlakovy ventilek na cerpadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 vag, podivat se na startovaci davku a dystrak dostelovat. jinak me to dela pretlakovy ventilek na cerpadle Zdravim..a ty máš OII?? Jak si to zjistil, že to dělá ten přetlakový ventýlek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.