Smilda Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit co mám dělat, když mi auto za studena špatně startuje, ale když naskočí (napodruhé občas) tak začne šíleně kouřit. Když ho po 2sek chcípnu a nastartuju znovu tak chytne v pohodě. Nevíte někdo co s tím je? jedná se o Octávii TDi 81kW r.v. 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanek007 Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 vag, podivat se na startovaci davku a dystrak dostelovat. jinak me to dela pretlakovy ventilek na cerpadle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemyZero Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 vag, podivat se na startovaci davku a dystrak dostelovat. jinak me to dela pretlakovy ventilek na cerpadle Zdravim..a ty máš OII?? Jak si to zjistil, že to dělá ten přetlakový ventýlek??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts