Publikováno Duben 9, 200619 r mate ho nekdo na aute? ten jak nabizi skoda v originalnim prislusenstvi za tech asi 15tis, snizeni o 3cm? docela o nem casem premejslim, ale bodla by mi fotka, jak OII s tim podvozkem, nejlepe na 17kach vypada.
Duben 10, 200619 r tak se podívej na to moje. Netuším ale, co na tom krom kol jinýho uvidíš ? To je hlavně o svezení. Tuhej podvozek, tuhej posilovač.
Duben 10, 200619 r Autor chci videt jak vypada to snizeni 3cm. jses si jistej, ze mas na aute ten podvozek o kterym mluvim ja nebo tam mas ten co se dava seriove k 17kam kolum? ten nechci, ten je snizenej o cca 1cm. to ze je to o svezeni chapu, sport podvozek jsem mel na minulym aute, ale nechci tak nizkou brutalitu, mel sem o 8cm dolu. a taky pochybuju, ze mi k tomu podvozku predelaj i posilovac na tuzsi. jinak z tech fotek tvyho auta vidim tak maximalne mracitka a nejaky nastavce na narazniku, coz neni stredem meho zajmu. nejakou fotku z boku bys nemel?
Duben 10, 200619 r Ale nezdá sa mi, že by bol znížený až o 30 mm. Štandardná OII má svetlú výšku podvozku 140 mm a športový podvozok (nie RS) má svetlú výšku 124 mm. Jazdil som s kamošovou OII s týmto podvozkom a jazdí to dobre, ale je cítiť na ceste ozaj každú nerovnosť či dokonca puklinu v asfalte.
Duben 10, 200619 r měl jsem na mysli sportovní úpravu se 17" Pegasus. Jestli dělají ještě něco jinýho, to nevím. Na fotkách to mám v tématu "jarní facelift" i z boku, ale bojím se, že ani tak tam nic nevykoukáš. Snížený to je, ale o kolik nevím jistě.
Duben 10, 200619 r Autor tak to mas ten centimetr. ja pegasusy dokupoval zvlast, takze mam serivej podvozek, proto se ptam. ten centimetr bude neznatelnej
Duben 10, 200619 r Autor supr, takze si od OII co je na salonu na 17kach odectu dalsich patnact a jsem na trech. diky
Duben 11, 200619 r Autor originalni prislusenstvi skoda... http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000116
Duben 11, 200619 r dneska jsem parkoval vedle 4x4 a ta byla zase o 40 mm vyšší. To je i okem značně viditelnej rozdíl.
Duben 27, 200619 r Mám 4x4 a paketem a ochranou motoru a převodovky a je z ní alespoň pěknej výhled ...
Květen 12, 200619 r Mám 4x4 a paketem a ochranou motoru a převodovky a je z ní alespoň pěknej výhled ... Výhled je super - ale co ta velká ošklivá mezera mezi kolama a blatnikem ! To se mi moc nelíbí - kdyby tam snad byli větší kola - tak ano - ale to už by bylo SUV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.