Přejít na obsah

orig. sportovní podvozek

Luke288

Doporučené příspěvky

chci videt jak vypada to snizeni 3cm. jses si jistej, ze mas na aute ten podvozek o kterym mluvim ja nebo tam mas ten co se dava seriove k 17kam kolum? ten nechci, ten je snizenej o cca 1cm. to ze je to o svezeni chapu, sport podvozek jsem mel na minulym aute, ale nechci tak nizkou brutalitu, mel sem o 8cm dolu. a taky pochybuju, ze mi k tomu podvozku predelaj i posilovac na tuzsi. jinak z tech fotek tvyho auta vidim tak maximalne mracitka a nejaky nastavce na narazniku, coz neni stredem meho zajmu. nejakou fotku z boku bys nemel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale nezdá sa mi, že by bol znížený až o 30 mm. Štandardná OII má svetlú výšku podvozku 140 mm a športový podvozok (nie RS) má svetlú výšku 124 mm.

Jazdil som s kamošovou OII s týmto podvozkom a jazdí to dobre, ale je cítiť na ceste ozaj každú nerovnosť či dokonca puklinu v asfalte.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Mám 4x4 a paketem a ochranou motoru a převodovky a je z ní alespoň pěknej výhled ... :D

Výhled je super - ale co ta velká ošklivá mezera mezi kolama a blatnikem ! :(

To se mi moc nelíbí - kdyby tam snad byli větší kola - tak ano - ale to už by bylo SUV :)

Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...