HanyZ Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ahoj, mám problém a potřeboval bych poradit, jelikož jsem pracovně v Polsku a do Česka se nedostanu hned tak. Problém je ten, že dnes ráno jsem zjistil, že mi svítí po rozsvícení světel a nastartování pouze parkovací světla, nesvítí klasické potkávačky. Když však přepnu páčku na dálkové, tak se žárovky rozsvítí a je vše v pořádku. Jaký prosím může být důvod, že potkávačky nesvítí ? Po otočení vypínačem světel do polohy jedna se rozsvítí parkovací světla, do polohy dvě by se měly rozsvítit potkávací denní světla ale svítí stále jen parkovací. OC 1 1,6 55KW, 1997/12. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Popraskané žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2009 že by obě dvě najednou ? mám jednu náhradní tak ji za hodinu vyměním a napíšu jak to dopadlo jinak kontrolka pro rozsvícení světel svítí na palubovce takže relé by to být asi nemělo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 15. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2009 tak to byly žárovky.... obě najednou .. no tak díky za pomoc, po práci jdu shánět žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.