tomasso2 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Ahoj, prosim o radu, po ujeti par km se mi zacne ozyvat zvlastni zvuk ktery jde jakoby z ventilatoru, spis z mrizky ze ktere jde vzduch na celni okno, koukal sem vsude mozno, zadny list ani nic podobneho tam zapadleho neni, tak nevim cim by to mohlo byt. Pokud jste mel nekdo nekdy podobny problem prosim o radu jak ho vyresit. Dik Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 skontroluj ventilator za priehradkou spolujazdca, vymen vnutorny filter vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Neco obdobneho mi to delalo u FII u climatronicu a intenzita se zvetsovala s otackama... Jinak byl to expanzni ventil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 mě píská vrčí a dalši zvuky vydává ventilátor za přihrádkou spolujezdce, rádio to přehluší. Dělá to jen teď, když mrzne.. V tomhle počasí se mi to ale rozebírat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 JJ. Taky mi cvrdliká na climatoniku, ale jen teď když je mráz, takže neřešim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.