JirkaT Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Koupil jsem octavii combi model 2003, TDi, 81 kw. Oproti starší verzi je na panelu velký počítač na kterém je vidět i co se děje na rádiu. Bohužel povídá německy. Lze tam dostat čeština ? Přepálit software a pod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Ano jde v kódování panelu přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Trochu poopravím kolegu Cosbyho, změna jazyka na maxidotu se provádí v přizpůsobení panelu přístrojů v kanále 04 - mám dojem že čeština je hodnota 8 tzn. že je nutno změnit hodnotu 1 (němčina) na hodnotu 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 jj,komouš má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 proč mi nadáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 No fakt sorry,jen jsem přeletěl očima podpis a utvělo mi komunista,sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kunikosita Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 OK beru. Já myslel nejdřív, že ti vadí, že nejsem registrovanej (červený podpis) a pletu se vám do radění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Trochu poopravím kolegu Cosbyho, změna jazyka na maxidotu se provádí v přizpůsobení panelu přístrojů v kanále 04 - mám dojem že čeština je hodnota 8 tzn. že je nutno změnit hodnotu 1 (němčina) na hodnotu 8. Děkuji. včetně obrázku od Cosbyho. Vypadá to jednoduché. Já jsem sice přes počítače. Sám si to ale asi neudělám co ? Bude asi třeba nějaký přístroj na čtení a zápis řídící jednotky ? Nebo je to dostupné i pro mne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 JJ,přístroj.Jinak pokud někdo doveze OII z německa,tak tam umím jak maxi tak navi udělat na CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaT Vloženo 12. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 JJ,přístroj.Jinak pokud někdo doveze OII z německa,tak tam umím jak maxi tak navi udělat na CZ Děkuji pěkně za informace. Rád si dělám hlavně mechanické práce na autě sám. Tohle hold budu muset tady místně svěřit někomu s "přístrojem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 přijeď-Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.