Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil jsem octavii combi model 2003, TDi, 81 kw.

Oproti starší verzi je na panelu velký počítač na kterém je vidět i co se děje na rádiu. Bohužel povídá německy. Lze tam dostat čeština ? Přepálit software a pod. ?

Ano jde v kódování panelu přístrojů

Trochu poopravím kolegu Cosbyho, změna jazyka na maxidotu se provádí v přizpůsobení panelu přístrojů v kanále 04 - mám dojem že čeština je hodnota 8 tzn. že je nutno změnit hodnotu 1 (němčina) na hodnotu 8.

jj,komouš má pravdu

post-28-1144694241.jpg

proč mi nadáváš?

Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista ;):D

Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista ;):D

:smich::smich::smich:

Sorry,četl jsem omylem v podpisu komunista ;)  :D

:smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich:

No fakt sorry,jen jsem přeletěl očima podpis a utvělo mi komunista,sorry

OK beru. Já myslel nejdřív, že ti vadí, že nejsem registrovanej (červený podpis) a pletu se vám do radění.

Trochu poopravím kolegu Cosbyho, změna jazyka na maxidotu se provádí v přizpůsobení panelu přístrojů v kanále 04 - mám dojem že čeština je hodnota 8 tzn. že je nutno změnit hodnotu 1 (němčina) na hodnotu 8.

Děkuji. včetně obrázku od Cosbyho. Vypadá to jednoduché. Já jsem sice přes počítače. Sám si to ale asi neudělám co ? Bude asi třeba nějaký přístroj na čtení a zápis řídící jednotky ? Nebo je to dostupné i pro mne ?

JJ,přístroj.Jinak pokud někdo doveze OII z německa,tak tam umím jak maxi tak navi udělat na CZ

• Autor
JJ,přístroj.Jinak pokud někdo doveze OII z německa,tak tam umím jak maxi tak navi udělat na CZ

Děkuji pěkně za informace. Rád si dělám hlavně mechanické práce na autě sám. Tohle hold budu muset tady místně svěřit někomu s "přístrojem" :)

přijeď-Kopřivnice

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.