voc@s Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 čau lidi nemáte náhodou někdo zkušenost s předěláním 5ti stupňové převodovky na 6ti stupňovou? co je vše potřeba? je to na 4x4 66kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 to se snad ani na 66kw nedělalo, ne? mam dojem že jenom na 74kw pd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voc@s Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 to se snad ani na 66kw nedělalo, ne? mam dojem že jenom na 74kw pd to vím taky ale chci to přdělat tak se ptám na zkušenosit jestli už to někdo nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 to vím taky ale chci to přdělat tak se ptám na zkušenosit jestli už to někdo nedělal kdyz budes hledat tak tady to najdes... taky jsem to driv resil... je to jednoducha uprava,kterou zvladnes doma sam pokud ses sikovnej... kupis si sadu ozubenych kol... cca 30tisic stojej (u me to byl duvod,proc jsem zustal u 5kvaltu :-D ) no a ani nemusis sundavat prevodovku a z boku sundas vyko...vyndas zuby a das novy a upravis este par veci... otazka je..jestli i tobe se to vyplati za minimalne 30tisic? to spis vyjde levnejc si sehnat jinaci prevodovku nez tyhle novy zuby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 ta sada je i na 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voc@s Vloženo 20. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2009 kdyz budes hledat tak tady to najdes... taky jsem to driv resil... je to jednoducha uprava,kterou zvladnes doma sam pokud ses sikovnej... kupis si sadu ozubenych kol... cca 30tisic stojej (u me to byl duvod,proc jsem zustal u 5kvaltu :-D ) no a ani nemusis sundavat prevodovku a z boku sundas vyko...vyndas zuby a das novy a upravis este par veci... otazka je..jestli i tobe se to vyplati za minimalne 30tisic? to spis vyjde levnejc si sehnat jinaci prevodovku nez tyhle novy zuby... to jseme si trochu nerozuměli ja mam 6ti stupňovou prevodovku a chci vědět jestli tam pujde kvůli spojce a setrváku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.