Pavel Knor Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Zdravím. Kluci měl bych dotaz, jak na své OII nastavím funkci Coming/Leaving-Home? Já ji totiž na autě vůbec aktivovanou nemám - jde mi o to, aby mi při zamknutí/odemknutí vozu ještě chvíli svítila zrcátka. Chtěl bych vědět, zda se musí nastavovat přez diagnostiku, popř. zda ji lze nastavit klíčkem. Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Zdravím. Kluci měl bych dotaz, jak na své OII nastavím funkci Coming/Leaving-Home? Já ji totiž na autě vůbec aktivovanou nemám - jde mi o to, aby mi při zamknutí/odemknutí vozu ještě chvíli svítila zrcátka. Chtěl bych vědět, zda se musí nastavovat přez diagnostiku, popř. zda ji lze nastavit klíčkem. Díky za odpovědi... Zdravim...máš MAXIDOT ?? Tam to jde v nastavení naštelovat ... Nastavíš si tam i dobu, jak dlouho chceš aby to svítilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knor Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Nene, MAXIDOT nemám. Mám klasickej starší palubní počítač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Nene, MAXIDOT nemám. Mám klasickej starší palubní počítač. Aha, tak to nevím, to Ti neporadím ... Ale určitě to tady někdo napíše, kdo s tím má zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Jo, nastavuje se pres diagnostiku a lze nastavit pres prizpusobeni i jak dlouho budou svetla svitit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.