Cougar Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Zdravim všechny koktajdaky… Mate někdo zkušenost s prestrikanim všech cernych venkovních plastu na Octavii? Mam starej model, 12/97 jsou zde bocni plasty – 2x2 kusy, 1 predni, 1 zadni a predni a zadni pod nárazníkem… znamej mi nabizi prestrikani do sede metly vcetne matróze a práce 2500.. zda se mi to trosku moc… mate někdo zkušenost? Co pouzit, kde nejlepe namichat barvu atd... Popripadne je tu někdo z prahy kdo nabidne lepsi cenu a termin? =))) Diky. Muzete když tak htf@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Jestli to dobře chápu,tak cena 2500,- za vše co jsi uvedl je dost dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Jestli to dobře chápu,tak cena 2500,- za vše co jsi uvedl je dost dobrá. myslis ze 2500 je dobra cena? ja to nikdy nedelal, tak si to nedokazu predstavit, ale jako sumicka je to drsny =) Zda se mi strasne mala plocha na strikani, je to par plastu... viz moje ikonka =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Lakýrové berou v cca 2000,-za díl,v metle i víc.Jenom ty dva díly pod nárazníky tak malé nejsou plus komplet lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Lakýrové berou v cca 2000,-za díl,v metle i víc.Jenom ty dva díly pod nárazníky tak malé nejsou plus komplet lišty. ty 2000 lakyrovi bych pochopil kdyby se nejednalo plast.. ale kdyz se nad tim zamyslim, tak mi to prijde vazne jednoduchy.. metla, na to bezbarvej lak a je to =)) nicmene DIKY za nazory!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 2500 za vse...tak to je hodne dobra cena a nevic tam neni jen barva a lak...musis tak dat i zaklad na plasty jinak se ti to bude loupat...treba me lakoval listy na dvere a stalo to kolem 1000...tak ze cena bych rek naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 cena dost dobrá, ještě najít někoho a udělat to společně a cena půjde možná níž, nebo k nějaké bouračce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 (editace) Lakýrové berou v cca 2000,-za díl,v metle i víc.Jenom ty dva díly pod nárazníky tak malé nejsou plus komplet lišty. ty 2000 lakyrovi bych pochopil kdyby se nejednalo plast.. ale kdyz se nad tim zamyslim, tak mi to prijde vazne jednoduchy.. metla, na to bezbarvej lak a je to =)) nicmene DIKY za nazory!!!! Člověče,když Ti to přijde tak jednoduchý,taky si můžeš koupit barvu ve spray za 300,- lak za 200,-primer na plasty za 200,-plnič taky 300,- fouknot si to v garáži a máš tiskara doma. Editováno: 10. Duben 2006, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 diky vsem... jen jsem potreboval vedet, jaka je to cena.. do aut nevidim, tak jsem enchtel, aby me natahnul =))) takze kdyz rikate ze je to o-kej, tak ja teda do toho pujdu =) diky VSEM! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jj cena bych rek velmi dobra a doufej ze to bude dobre laknuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cougar Vloženo 11. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 jj cena bych rek velmi dobra a doufej ze to bude dobre laknuty prej uz to delali jednomu typovi, kterej byl spokojenej... prej to zmeni uplne auto =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 prej uz to delali jednomu typovi, kterej byl spokojenej... prej to zmeni uplne auto =) tak to se staci podivat na fotky a uvidis jak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 prej uz to delali jednomu typovi, kterej byl spokojenej... prej to zmeni uplne auto =) tak to se staci podivat na fotky a uvidis jak to vypada Na kolik to vyšlo tebe jestli se můžu zeptat. Na fotkách to vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.